2777
2789
عنوان

سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 94 پست

فقط به این فکر کنیم که اگر زبونم هزار بال لال ، پدر ، برادر ، همسر یا پسر خودتون تو این کشتی بود ، این حجم از بی اعتنایی و تحلیل های ابدوخیاری تلویزیون ملی رو کجای دلتون میذاشتید ، خانم های مدافع تلویزیون ملی 

دخترم همه زندگیم💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

BBC غلط کرده !!! ببین چه کثافتیه که حتی شاهین نجفی بهش گفت تاجر خبر جعلی !

یادتون نیس برای ترور دانشمندان هسته ای مون که افتخارمون بودند چه داستان هایی سر هم کردن همین BBC و voa ?

منم این مطلب رو باور دارم وگرنه چرا باید سانچی پرچم ایران نزده باشه

برای اینکه طبق قوانین دریانوردی باید پرچم کشور مالک بر روی کشتی باشه و این کشتی هم پانامایی بوده و در اجاره ی ایران

عزیزان موقع شایعه پراکنی یه لحظه خودتونو جای خونواده های جان باختگان فرار بدین 

دیگه برای اونی که عزیزیش رو از دست داده چه فرقی می کنه چه جوری بود ؟! همین که دیدن برای نجاتشون هیچ کاری نکردن و بعدش هم یه روز این سریال های چرت و پرتشون رو قطع نکردن !!!! کافیه 

دخترم همه زندگیم💕

تابناك نوشته كه تو راهروهاي مجلس گفتند امريكا زده.بعد از اينكه فهميده كشتي به سمت كره شمالي ميره.

به هر حال شايعه رفتن كشتي به كره شمالي،اگر صحت داشته باشه،احتمال عمدي بودن حادثه رو بيشتر ميكنه.

تابناك نوشته كه تو راهروهاي مجلس گفتند امريكا زده.بعد از اينكه فهميده كشتي به سمت كره شمالي ميره. ب ...

یعنی هشت روز پیش نفهمیدند تصادف دو کشتی بوده یا امریکا زده ؟! جل الخالق !!!! هشت روز پیش با قاطعیت گفتند تصادف بوده که !!!!!

دخترم همه زندگیم💕
یعنی همشون خواب بودن؟اینجوری نمیشه ک لااقل ۵-۶نفرشون بیدار بودن حالا اگه احتمال خواب بودنشونم درنظر ...

احتمال تصاعد بخارات و میعانات سمی رو کارشناسان مطرح کردند که باعث بیهوشی تمامی سرنشینان قبل از وقوع حادثه شده

محموله ی خطرناکی رو حمل میکردند 

من به همسرم گفتم (دریانورده) گفت نه صحت نداره و اصلا حرفشون استناد علمی نداره و صرفا یه اتفاق بوده

همسرتون چه احتمال ميدهند براي خاموش بودن رادار؟ يعني خاموش بودن رادار دروغه يا چيز معمولي هست كه با رادار خاموش حركت كنند؟

تاحالاکدوم خبربی بی سی راست بوده که این یکی راست باشه؟؟؟؟؟مگه بی بی سی نمیگفت توپلاسکوبمب گذاشتن آتش سوزی درکارنبوده؟؟؟؟

مگه پلاسکوسازمان امنیتی بوده که بمب گذاری بشه؟؟؟؟؟کلابی بی سی عادتشه توایران یه ماشین هم تصادف کنه میگه بمب گذاری بوده.زلزله های اخیرروگفت تست موشک اتمیه که زیرزمین دارن آزمایش میکنن کلااراجیف بهم میبافه همیشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤