2777
2789
عنوان

هرچه کنی به خود کنی

605 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها امروز یه خانمی اومد پیشم تا براش کارای طلاقشون رو انجام بدم . 

براساس اینکه شاید بتونم به حفظ زندگیش کمکی کرده باشم ( چون دوتادختر داشت ) گفتم علت درخواستتون چی هست ، من باشوهرتون تماس بگیرم و اشتی تون بدم ؟ 

خانمه آهی کشید و کفت شوهرم بهم خیانت ….. کرده البته گفته صیغه کرده اما بهرحال فرقی نداره برای من قابل هضم نیست ، گفتم حق داری منم خیانت رو نمیبخشم بعنوان یه زن درکت میکنم ، عکس دختره رو نشونم داد حقیقتاکه خانمه به مراتب زیباتر بود ، تو فالورهای شوهره بود من عکس پروفایل اینستاش رو دیدم ، شروع کردم ب دلداری دادن که شوهرت بی لیاقت بوده خدا لعنت کنه مردهول رو و زنی که میدونه و اکاهانه وارد زندگیت شده و اینا اما خانمه ی جمله ای کفت تمام تنم یخ کرد 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

خانمه ی نگاهی به من کرد گفت هرچی سرم بباد حقمه من گفتم هیچ زنی حقش خیانت دیدن نیس من از حق و‌حقوق شما دفاع خواهم کرد

خانمه گفت من همون بلایی سرم اومد که ۲۰ سال قبل با زندگی همسر اول شوهرم کرذم

۲۰ سال قبل شوهرم که الان بهم خیانت کرده متاهل بود من یه دختر جوون بودم که دل به ایشون بستم خیلی تلاش کردم خیلی تقلا کردم تا بتونم باهاش طرح دوستی بریزم ( مرده خیلی پولدار بود ) کفت بالاخره. دلش رو بدست اوردم و زن اولش فهمید بهم زنگ زد التماس کرد اما من چشمم از عشق این مرد کور شده بود خانمه بالاخره طاقت نیاورد و طلاق کرفت و رفت شهرستان پیش پدرمادرش من شدم صاحب زندگی تو بعترین منطقه تهران سریع هم بچه دار شدم میخم محکم کنم امسال دخترم دانشجو شده و‌اونیکی م محصله فهمیدم چندساله بااین دختره ریخته روهم و هیچ جوره جایی برای من تو این زندگی نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط سکوت کردم و نگاش کردم 

دیگه زبونم به دلداری نچرخید اما سرزنشم نکردم خودش داغون بود 

این چیزا رو بارها دیدم به چشمم ۲۰ سال طول کشید اما نتیجه کارش رو دید 

خدا به همه ارامش بده

چقدر عجیب شوکه شدم من میگن کارما هست بعددددد ۲۰ سال آخرش جوابشو گرفت

خدا جای حق نشسته من بارها دیدم ادمها چطوری تاوان دل شکستنشون رو دادن 

صبر خدا زیاده بیست سال طول کشید اما عین اونیکه کردرو به چشم دید 

میکفت کاش مرده بودم و بعدش شوهرم زن سومش رو میگرفت اومد ب دهنم بگم تو ۲۰ سال قبل یه زن رو کشتی و داری زنده به گور شدن رو تجربه میکنی اما باز جلو خودم گرفتم و فقط چپ چپ نگاش کردم

کارما یعنی اینیعنی منم یه روز تقاص پس دادن همسرم می بینم🥺

حتما که میبینی 

زن و‌ مرد نداره اونی که بد کنه بد میبینه من بارها به چشمم دیدم 

چقدر تلخ😔

تلخ و البته عبرت اموز 

خدا از حق بنده ش نمیگذره این خانمه اپدیت بودو از حق و‌حقوقش داره دفاع میکنه اون زن اول بنده خدا با یه چمدون انداختنش بیرون و رفت 

تلخ و البته عبرت اموز خدا از حق بنده ش نمیگذره این خانمه اپدیت بودو از حق و‌حقوقش داره دفاع میکنه او ...

ای خدا چی بگم واقعان دلم گرفت

صبر کنم که چه شود، حل شود،دگر ذوقی ندارم💔

ای خدا چی بگم واقعان دلم گرفت

خودمم روزم خراب شد تمام مسیر برگشت به خونه داشتم به این خانم فکر میکردم وقتی داشت میرفت انقد پریشون بود گفتم خدا کنه تاخونه سالم برسه عین ادمی که تو خواب راه میره بود تعادلش رو نمیتونست حفظکنه

خودمم روزم خراب شد تمام مسیر برگشت به خونه داشتم به این خانم فکر میکردم وقتی داشت میرفت انقد پریشون ...

ای خدا چی بگم واقعان داغون شدم خیلی سخته تاوان پس دادند😔😪

صبر کنم که چه شود، حل شود،دگر ذوقی ندارم💔

ای خدا چی بگم واقعان داغون شدم خیلی سخته تاوان پس دادند😔😪

دیگه خودکرده را تدبیر نیست نمیشه اشیونه کسی رو خراب کرد و اواره نشد اون‌زن اوله نابود شد امیدوارم ازدواج کرده باشه عاقبت بخیر شده باشه ایشون