2777
2789
عنوان

هرچه کنی به خود کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم

عزیزمی

گلم بعنوان خواهر بزرگتر میگم مادهه ۶۰ بودیم همین الانم من مه متاهلم پدرمادرم تو روابطم با دوستام دخالت میکنن ما نسلی بودیم که عادتمون دادن بگیم چشم صدامون در نیاد نمیگم بیخرمتی کنی اصلا اما اینکه با دوستت باشی به اجبار خانواده کار غلطیه لطفا برای خودت چارچوب مشخص کن هرجی اجبار توش باشه نفرت انگیزه کات کن بااین دوستت

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

وای این تاپیک تاثیر گذارترین تاپیکی بود که دیدم. خیلی حق. اما یه سوال اسی. بقیه ادمایی که دل میشکنن و اذیت می کنن چی؟ اونا کی تقاص پس میدن. مردی که زنشو اذیت می کنه؟! یا خواهر شوهری که زن داداشش رو شکنجه روحی میده؟!

عزیزمیگلم بعنوان خواهر بزرگتر میگم مادهه ۶۰ بودیم همین الانم من مه متاهلم پدرمادرم تو روابطم با دوست ...

چشم حتما واقعا ممنونم ازتون

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

بيشتر كسايي كه ميرن سمت مرد زن دار اون مردا اكثرا پولدارن يا وضع مالي خوبي دارن و به نفعشونه كه برن با اينا تا با يه پسر مجرده آس و پاس

ولي خب جواب خدا و كارماشون پس ميدن

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

به نظرم اونقدرها هم به کارما و اینجور چیزها ربطش ندین..اون آقا کلا از اول اهل خیانت بوده که به زن اولش خیانت کرده و مردی هم که به زن اول خیانت کنه، به زن دوچشم خیانت میکنه..اگه کارما وجود داشت که دیگه آخرتی وجود نداشت

وای این تاپیک تاثیر گذارترین تاپیکی بود که دیدم. خیلی حق. اما یه سوال اسی. بقیه ادمایی که دل میشکنن ...

عزیزمی 

یه درصد فکر کن بگذره 

آه دلشکسته پیش خدا خیلی محترمه میخاد جاری باشه یا شوهر یا هرکس دیگه 

همونطور که خوبی به ادم برمیکرده شر و‌بدی هم دامن ادمو میگیره 

هر کی یه روز تاوان پس میده با ندونم‌ کاریاش خدا به وقتش همون بلای سر آدم میاره که سر زندگی یکی دیگه ...

دقیقا همینطوره

نه خوبی گم میشه نه بدی 

به نظرم اونقدرها هم به کارما و اینجور چیزها ربطش ندین..اون آقا کلا از اول اهل خیانت بوده که به زن او ...

هم کارما وجود داره هم اخرت 

بهشت و جهنم برای خیلی ها تو همین دنیاست 

اون اقا هول بوده و هست فقط فعلا خوش خوش‌خوشانشه اونم بوقتش میبینه نتیجه کارش رو 

دیگه خود خانم داره میکه من ب زور نشستم زیرپای شوهرم و‌اون اولش میگفته من متاهلم برو اما من ول نکردم 

از چت اینستا شوهرش با خانم صیغه ای هم عکس نشون داد که خانمه رفته دایرکت اقا و شروع کننده و مصر به قرار حضوری شده 

حالا اون بیست سال قبل مجازی نبود و‌شکلش فرق کرد اما نتیجه هردو یکی بود 

بيشتر كسايي كه ميرن سمت مرد زن دار اون مردا اكثرا پولدارن يا وضع مالي خوبي دارن و به نفعشونه كه برن ...

این مرده هم بینهایت پولداره البته الان خانمه بابت پول ناراحت نبود کفت شوهرم گفته بخاطر بچه هام برات خونه اینا اجاره میکنم اما خب وابستگی عاطفی و ازدست دادن مرده و اینکه زن دیگه ای بهش ترجیخ داده شده و قراره خانم خونه اون بشه سخته 

حتما که میبینی زن و‌ مرد نداره اونی که بد کنه بد میبینه من بارها به چشمم دیدم

بخاطر بچه هام بین بد و بدتر مجبور شدم بد انتخاب کنم که موندن تو این زندگی بود ولی همیشه امیدم اینه یه روزی خدا جواب دل شکستم ازش بگیره