2777
2789
عنوان

هرچه کنی به خود کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 37 پست
بخاطر بچه هام بین بد و بدتر مجبور شدم بد انتخاب کنم که موندن تو این زندگی بود ولی همیشه امیدم اینه ی ...

این درد مشترک خیلی از خانمهاست 

امیدوارم خدا پاداش صبرت رو بده با بچه هایی موفق دراینده یا سرعقل اومدن یا تادیب شوهرت 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشههههه این سناریو تو ذهنمه

همیشه وقتی یه زن میره تو زندگی بقیه قشنگگگ تو ذهنم میره که وقتی پیر شدددد اون موقع مرده هم میره با یکی دیگه اون موقع که دیگه نه زنه حال و حوصله زندگی داره نه می‌تونه ازدواج دیگه ایی بکنه 

اصن بدجور اعتقاد دارم عین روز برام روشنه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من همیشههههه این سناریو تو ذهنمههمیشه وقتی یه زن میره تو زندگی بقیه قشنگگگ تو ذهنم میره که وقتی پیر ...

خانمه پیرم نبود خوشگلم بود کلی هم خرج چهره ش کرده بود ابروها میکرو بینی عمل انصافا خوشگل و خوشپوش 

اما اون کردار زشتش و خیانتی که به همنوعش کرد همه چی رو یه شبه به باد داد 

من همیشه مبگم ما زنها باید پشت هم وایستیم و هوای همو داشته باشیم 

کسی که دختر بازی میکنه ، کسی که خیانت میکنه یعنی این توانایی رو داره هزار بار دیگه هم اینکارو انجام ...

قطعا همیتطوره کاش ما خانمها به هم بیشتر رحم کنیم