2777
2789
عنوان

از عید متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست
اره دکترا اصلا نمیدونن مشکلت چیه .منم باید برم ای وی اف ولی خیلی میترسم

ای وی اف ترسناک نیس فقط ی کم زمان بره و ادم کلافه میشه ازبس باید بره و بیاد .....من دوبار انجام دادم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره سخته میدونم .هزینش هم خیلیه تازه آیا بشه آیا نشه

برو مراکز دولتی ، جدیدا هم شنیدم وام میدن ب زوج های نابارور ، پیگیری کن ببین کجا و چطوریه 

ن دی اف ۱۳ بود .انشالله خدا دامن ماهم سبز کنه چقدر سخته من هر ماه که پرید میشم دو روز گریه میکنم

گریه نکن دختر خوب ، باور کن هرانچه که پیش اومده به صلاحمون بوده ، من تازه دارم بعد این همه سال متوجه میشم ....

برو مراکز دولتی ، جدیدا هم شنیدم وام میدن ب زوج های نابارور ، پیگیری کن ببین کجا و چطوریه

میگن دولتی خوب نیست .دوست خودم‌۷ سال میرفت رویان نشد پارسال رفت مام با اولین انتقال باردار شد

نمیدونم من خیلی صبرم‌ کمه .

منم اوایل مثل خودت بودم پس خیلی خوب درکت میکنم ولی حالا دیگه نه .....هم عادت کردم و هم دارم کم کم ب حکمت های خدا پی میبرم

میگن دولتی خوب نیست .دوست خودم‌۷ سال میرفت رویان نشد پارسال رفت مام با اولین انتقال باردار شد

نمیدونم عزیزم ب هرحال امسال یه هدف برای خودت بذار اون هم ای وی اف و برای رسیدن بهش تمام تلاشت را بکن ...

منم اوایل مثل خودت بودم پس خیلی خوب درکت میکنم ولی حالا دیگه نه .....هم عادت کردم و هم دارم کم کم ب ...

همش میگم کاش شوهرم قبول می‌کرد بچه ای به سرپرستی قبول کنیم .ولی میگه ن بچه خودم میخام اگه نشد هیچ بچه نمیخام

همش میگم کاش شوهرم قبول می‌کرد بچه ای به سرپرستی قبول کنیم .ولی میگه ن بچه خودم میخام اگه نشد هیچ بچ ...

عزیزم برای سرپرستی همیشه وقت هست ، اول تا میتونی تلاشت. را بکن .....خدا از عمد شمارو دراین قرن. افریده که از این نعمت تکنولوژی بهره ببری ....مطمئن باش مشکلتون حاد نیس، باردار میشی ولی قبلش پیج فلور تاجیک (اصلاح سبک) را دنبال کن و یه طب سنتی هم برو