2777
2789
عنوان

آجیل عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 62 پست

فریز کن خودتون بخورین

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

این ربطی به دین نداره به نظر من بیشتر به رسومات برمیگرده طرف ما رسمه اگه یکی از اقوام هم فوت کنه تا ...

اره طرف ماهم همچین رسمی هست.... ماهم تلاشمونو میکنیم رعایت کنیم... خدارحمت کنه همه رفتگانو.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوکیلو گردو وتخمه ‌چیزای دیگه گرفتیم اخه مهمونم نداریم نمیدونم از دست همسرم چیکار کنم همش میگه بچ ...

راست میگه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این چه حرفیه میزنید همه رو از دین زده میکنید ماها هم شدیدا معتقدیم به حرمت نگهداشتن ولی کی گفته اجیل ...

کدوم مرجع تقلید گفته تو شهادت ووفات میشه عروسی گرفت؟!

احتمالاً بد متوجه شدین چون عقد هس که میگن اشکال نداره ولی بهتره حرمت نگه داشته بشه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نه دوکیلو گردو وتخمه ‌چیزای دیگه گرفتیم اخه مهمونم نداریم نمیدونم از دست همسرم چیکار کنم همش میگه بچ ...

بازم خداروشکر کنید همچین همسری دارین.. شوهرمنم همین مدلیه.. ولی دیدم پدرمادرایی که قایم میکنن.. بچه ها نخورن خودشون یواشکی بخورن

چندسال پیش پدربزرگ شوهرم فوت کرده بود.. بعد رفتیم خونه دایی شوهرم مثلا عید اولشون بود عزاداربودن.. تو خونه پوست پسته و تخمه بود.. بعد برا مهمونا میوه و خرما اوردن.. وقت نماز گفتم زندایی چادر جانماز بدین من نماز بخونم.. رفت تو اتاق گفت بیا چادر بدم.. رفتم دیدم ازکمد یه کیسه بزرگ اجیل دراورد.. بعد چادر داد.. گفت دایی برا خودش میخره میخوره به بچه هاشم نمیده بخورن فک نکنی برای مهموناش نمیاره فقط.. گفتم نوش جونش.. حالا مهمون هیچ.. بچه هاش چی اخه.. واقعا متاسفم براشون 

والا ادم میمونه چی بگهعروسی و جشن تو شهادت یه بحث جداست با خوراکی و اینا

تفاوتشون زیاده حقیقتا 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

کدوم مرجع تقلید گفته تو شهادت ووفات میشه عروسی گرفت؟!احتمالاً بد متوجه شدین چون عقد هس که میگن اشکال ...

چرا ما پرسیدیم

پسرعمه ام همه کارای عروسیش رو‌انجام داده بود و کارت دعوتم داده بود بعد فهمیدیم وفات حضرت معصومه است عمه ام با دفتر یکی از مراجع تماس گرفته بود گفته بود کارخیر رو عقب نندازید ولی حرمت رو نگهدارید

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرین ـمذهبی اینطوری ندیده بودم، همه دو اتیشه و تند رو

مهربونترین ادمای روی زمین همین‌کسایی بودن که دین اسلام و مذهب شیعه رو برا ما اوردن ولی متاسفانه خیلی از ماهایی که ادعامون میشه فقط محب ائمه هستیم نه پیرو ائمه که اگه بودیم سر هرچیزی انقد‌گارد الکی‌نمیگرفتیم

البته اون خانم بنده خدا من متوجه شدم بر اساس رسمشون میگه و منظورش از گناه به معناژ کار حرام‌نیست

چجور خودمون‌مثلا میگیم بچه گناه داره مثلا ببر بخوابون اونجوری منظورش بود

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما با این که شکر وضعمون خوب هیچ وقت یه جا آجیل نخریدیم همیشه کم میخریم برا بچه ها تموم بشه بازم میخریم امسالم که دیگه عید نداریم ما از یه طرف دیگه یه چیزی شنیدم دیگه نگرانم میگن آجیل کهنه و زیاد مونده باعث سرطان کبد میشه و ما هم 6 ماهه خواهر شوهرم جوانم به خاطر سرطان کبد فوت شده چقدر هم عداب کشید خیلی درد بدی بود آجیل کهنه و نو هم خیلی جا ها قابل تشخیص نیستن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍