2777
2789
عنوان

آجیل عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 62 پست
من خیلی دلم میخواست امسال آجیل بگیرم حقیقتاً دلم نیومد گفتم فقط زولبیا و بامیه و خرما با میوه میگیرم

اره دیگه شب احیا واقعا خوردن تخمه اجیل گناه داره..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه شب احیا واقعا خوردن تخمه اجیل گناه داره..

این چه حرفیه میزنید همه رو از دین زده میکنید ماها هم شدیدا معتقدیم به حرمت نگهداشتن ولی کی گفته اجیل خوردن گناهه؟فرق اجیل با همون خرما و بامیه چیه که میگی؟غذا هم‌نمیخورید؟

حرمت رو نکهدارید کافیه اهنگ و بزن برقص و ...نباشه نه اینکه اجیل خوردن گناه داشته باشه

ما حتی یبار از مرجع تقلیدمون پرسیدیم گفتن حتی عذوسی میشه گرفت توی شهادت ها و وفات ها ولی حرمت ها حفظ بشه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این چه حرفیه میزنید همه رو از دین زده میکنید ماها هم شدیدا معتقدیم به حرمت نگهداشتن ولی کی گفته اجیل ...

این ربطی به دین نداره به نظر من 

بیشتر به رسومات برمیگرده 

طرف ما رسمه اگه یکی از اقوام هم فوت کنه تا سالش داده نشه واسه نوروز شیرینی و آجیل و شکلات نمیگیرن... 

بیشتر فرهنگه 

حالا درست یا غلط اینجور باب شده اینجا 

خدا..

راست میگه شوهرت باید خرید حتی فقط برای بچه ها

فقط به بار مهمون میاد اونم شش نفرن میگه همیشه بهترین واسه بچهاس و همش میگه قدیما پدرامون با گونی آجیل میخریدن ماکه کاری نکردیم براشون ولی واقعن به آدم فشار میاد 

کجا گفته گناه داره؟مگه غذا نمیخوری تو احیا والا کیکم پخش میکنم زولبیا شیرینه پس نباید کسی بخوره اول ...

درست صحبت کنین...من نظر و رسوم خودم گفتم ..ب شماهم کاری نداریم ..شما هرچی دوس دارین بخورین..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بنظرم امسال ک عید شب های قدر هست باید خرما خرید ن اجیل

چه ربطی داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖