2777
2789
عنوان

ب مردی ک موقع خواستگاری وعده میده

236 بازدید | 16 پست

اعتماد نکن

ی خواستگار پریروز ازم خوشش اومده میگفت کارمندم تورو هم اینجا استخدام میکنم

شاید من دوس نداشته باشم با پارتی برم سرکار یا منت بذاره من تورو بردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ببخشید گنده گ...وزی کرده.کارمنده دیگه وزیر که نیست شمارو توی دولت استخدام کنه

با پارتی میتونه واقعا

ولی خودم بدم میاد تمام سعی ام کردم مال حروم نخورم

با پارتی میتونه واقعا ولی خودم بدم میاد تمام سعی ام کردم مال حروم نخورم

من خودم استخدامم.برای استخدام شما باید ازمون بدی ،نمره بیاری،این دست اداره هم نیست.مافوقه

برای مصاحبه فقط میتونی پارتی بازی کنه

چهار سال دیگه به این حرف الانت میخندی

چرا

چون تورم و گرونی هست ؟ پارتی گناهه پولشم بعضی میگن حلال من دلم نمیکشه حس میکنم حرومه اه و نفرین داره

خودم مگ انقدر بدبختمک اون منت بزاره منو ببره سرکار

اصلا تو خونه میشینمخودش کار کنه همچی بخره 😂

دوماه پیش با ی آقایی معلم اشنا شدم میگفت خواستی شرکت کنین بگو منابع برات بفرستم واس مصاحبه پارتی ات بشم حالا من دفعه اول بودم دیدمش

متاسفانه جوریه ک مردا دنبال دختر یا خانمخشگلن چندسال دیگ ک کمتر شد دیگ این وعده ها هم نیست و تنها میشم الان باید ی ازدواج خوب کنم ولی نمیدونم چجوری

پارسال کارمند بانک بود ازم خوشش اومد نمیدونم چم بود زود گفتم ن

ولی این کارمنده باهاش دوروز حرف زدم منافق بود ی حالت دروغ و کلک داشت زرنگبازی

اون معلمه هم ازم کوچکتر بود

حس میکنم دارم ب ته دیگ میرسم 😂

من خودم استخدامم.برای استخدام شما باید ازمون بدی ،نمره بیاری،این دست اداره هم نیست.مافوقهبرای مصاحبه ...

پس چرا ی خواستگار دوسال پش داشتم البته نصفه نیمه دوست بودیم بدون رابطه

با دیپلم بدون ازمون رفت استخدام تامین اجتماعی شد پدرشم جانبازه

اون جلو چشم خودم بود مطمئنم ازمون نداده مدرکش دیپلم انسانی بود گفت عموی رفیقش تو هیات مدیره هست

پس چرا ی خواستگار دوسال پش داشتم البته نصفه نیمه دوست بودیم بدون رابطهبا دیپلم بدون ازمون رفت استخدا ...

خب با سهمیه قبول شده.اگه استخدام رسمی بوده قطعا ازمون داده،اگه ازمون نداده پس قراردادی هست