2777
2789
عنوان

بچه ها من میخوام از یکی شکایت کنم

224 بازدید | 21 پست

از مدیریت کمپ مطالعه که ای که وقتی مادرم مریض بود من ده روز نرفتم بعد برای ده روزی که نرفتم از من درخواست روزی ۱۸۰ تومن کرده چون من وسایل تو کمپ مونده بوده ظهر زنگ زدن مادر من گفتن دو میلیون بده یا بیاد وسایلش برداره بره منم یبار زنگ زدم حسابداری گفتن برید با مدیریت صحبت کنم ساعت ۷ عصر منشی کمپ زنگ زد گفت داره وستیلت میدزه تو حیاط گفتم بگید نکنه مخالفت کردم و گفتم من طبق قرار ۸ میام و رفتم وقتی رفتم بدون هماهنگی وسایل ریخته تو حیاط کامل در حالی که اون روز شیراز بارونی بوده و در حیاط هم باز بوده و من وسایل ارزش مندی داشتم از جمله چراغ مطالعه دو عدد عطر ساواج دیور و دستبند یعنی امکان دزدی و اسیب دیدن وسایل من وجود داشته و همچنین بدون اجازه من بوده ! مورد دوم اخراج بد موقع من بدون هماهنگی قبلی و ۵۰ روز مونده به کنکور و اسیب به دوران جمعبندی من لازم به ذکره که من بیش از یکسال در این مجموعه حضور داشتم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکایت خیلی دوندگی داره خیلیم هزینه داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قراردادی چیزی نوشتین که امضا کرده باشی بابت روزهایی که نبودی باید هزینه بدی؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم بهتر بود خودت زودتر وسایل رو برمی داشتی....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

چقدر هزینه داره مگه جز وکیل ؟

نمیدونم ولی وکیل خیلی گرونه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب اگه قراری نبوده میتونی شکایت کنی که هزینه ی اضافه خواستن اما باید مدرک داشته باشی مثل پیامک که بتونی اثبات کنی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من ۸ رفتم وسایل تو حیاط بود قبل از حضور من وسایلم رو ریخته بود و من میخواستم برگردم کمپ وقتی مامانم ...

باید اطلاع میدادی....حالا دیگه گذشته اگه میخوای دوباره برو اگر نه که خونه مطالعه کن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بایه وکیل مشورت کنچقدربیشعوربودناگه حوصله داری بروتاتهشم برو.نه که نصفه نیمه شکایت کنی اگر خسته شدی ...

خیای دلم خون شده دلم میخواد قانون یکاری کنه دیگه به خودش اجازه نده اینکار رو سر دانش اموز بیاره