2777
2789
عنوان

بچه ها من میخوام از یکی شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 21 پست
باید اطلاع میدادی....حالا دیگه گذشته اگه میخوای دوباره برو اگر نه که خونه مطالعه کن

عزیزم شما متن رو خوندی؟ 😀😀 من قبلا هم خودم بک هفته مریض شدم و مشکلی نداشتن بعد رفتم صحبت کردم ایندفعه الکی الکی انداختم بیرون بدون اطلاع وسایلمم ریختن تو حیاط

خیای دلم خون شده دلم میخواد قانون یکاری کنه دیگه به خودش اجازه نده اینکار رو سر دانش اموز بیاره

اگه وقتشو و هزینه شوداری پیگیرش شو

حالا مگه وسایل توچی میشدمیزاشتن کنارتامیومدی چراپرتش کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته که ناراحت شدی 

ولی شما هم جای یه نفر دیگه رو گرفته بودی و حاضر نبودی هزینشو بدی، صندوق امانات که نیست ده روز رفتی و خبری ازت نبود!!

اگه قراره هر دانش اموزی وسایلشو بذاره و بره ک نمیشه!اونا مسئولیتی در قبال وسائل شما نداشتن، پس قانون حقی ب شما نمیده.شما هم بحای اینکه ذهنتو درگیر انتقام و شکایت و ....کنی بشین پای درست و درساتو بخون

اگه قبول نشی، بهونه ی اینکه «وسایلامو انداختن بیرون، تمرکز نداشتم !!!»کاری واست انجام نمیده!!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

یلحظه شما اطلاع میدادین که قرار نیست کمپ برین ؟

الان منم کمپ قراره برم و پولشو همون اول ازم گرفتن نمی شه که نری و پولم ندی 

چون اونا ممکن بود جای تو دانش اموز دیگه ای بزارن ولی نزاشتن 

یلحظه شما اطلاع میدادین که قرار نیست کمپ برین ؟الان منم کمپ قراره برم و پولشو همون اول ازم گرفتن نمی ...

کمپشون از ۵۰ تا صندلی ۱۰ تاشم پر نیست جی میگی عزیزم تازه شیراز کلانشهره🤣😀

درسته که ناراحت شدی ولی شما هم جای یه نفر دیگه رو گرفته بودی و حاضر نبودی هزینشو بدی، صندوق امانات ک ...

کمپشون خالی بوده 🫥 از ۵۰ تا صندلی ۴۰ تا بیشتر خالیه اکه اینطور بود من قبلا فکر بودم کلا از اول سالم خالی بود روزا اولی که فقط دو تفر بودیم

کمپشون از ۵۰ تا صندلی ۱۰ تاشم پر نیست جی میگی عزیزم تازه شیراز کلانشهره🤣😀

بالاخره اون صندلیو به شما اختصاص دادن 

حالا این خوبه انروز من کلاس رفته بودم یکی از استادا دانش اموزش مریض شده بود چند ساعته مونده بود به کلاس زنگ زده بود که نمیام 

تهدید می کرد که یعنی چی چه بیای چه نیای من یک و نیم میلیونمو می گیرم

2790
2778
2791
2779
2792