2777
2789

سلام بچها 

توروخدا یکی کمکم کنه از گریه نفسم بند اومده

ظهر پدرم از راه مدرسه اومده بود دنبالم بعد رفت فروشگاه خرید کنه بعد همینجوری داشبورد باز کردم دیدم توش یه بسته سیگاره ۴ تا توشه

بخدا هنگ کردم من اصلا پدرم تاحالا لب به سیگار نزده بدش میاد 

میخواسنم ازش بپرسم اینا مال کیه نتونستم نشد بگم 

امشب از بیرون اومد بوی دود میاد گفتم چقدر بوی دود میدی گفت اینجا که داشتم کارمیکردم سیگار میکشید طرف

من خودم خیلی بدم میاد از سیگار متنقرم واقعا 

نمیدونم چیکارکنم اصلا دلم نمیخواد بابام سمت این چیزا بره حاضرم هرکاری کنم ولی نره 

از یه طرف میگم شاید اشتباه میکنی تو 

نمیدونم چیکارکنم

برم با مادرم صحبت کنم یعنی بهش بگم؟ 

نمیدونم بخدا

فقط دارم گریه میکنم 

توروخدا نگید بابا یه سیگاره و چیزی نیست و ... اگه میتونید راهنماییم کنید

اون باید مچ تورو بگیره نه تو... 

بعدشم خیانت که نکرده اصلا دلش مبخواد بگشه به تو چه؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شما مربوط نمیشه فکر خودت درگیر نکن به کسی هم نگو 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اون باید مچ تورو بگیره نه تو... بعدشم خیانت که نکرده اصلا دلش مبخواد بگشه به تو چه؟؟

یجوری میگید انگار هفت پشت غریبست 

بابامه برام مهمه نمیخوام سمت این چیزا بره بعدش هزارتا چیز بدتر 

بعداً به پدرت بگو با دعوا هم صحبت نکن با پدرت با لحن آروم 

منم بابام یک‌سری کار می‌خواست بره ببینه طرف بهش گفت برام سیگار بهر تو مسیرت

البته اون پاکتش پر بود

با گریه کاری پیش نمیره 

یجوری میگید انگار هفت پشت غریبست بابامه برام مهمه نمیخوام سمت این چیزا بره بعدش هزارتا چیز بدتر

یعنی چی چیز های بدتر من نمیفهمم

من الان برادرم میکشه پدرمم میکشه، سمت هیچ چیز بدتری هم نرفتن نباید تو همه کار همدیگه دخالت کنیم که یه سیگاره شیشه و هروئین که نیست

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

عزیزم حق دارید ناراحت باشید .چون ریه هاشون آسیب می بینه و نگرانی شما به جاست .ولی لطف بزرگ در حق مادرتون کنید و بهشون نگید .خودتون هم به روتون نیارید .

سیگار چیزی نیست که ی شبه بیاد و با خواست عزیزان هم ی شبه بره .مخفیانه بودنش باعث میشه میزان مصرفشون کمتر باشه ولی اگه علنی کنید به ضرر همتون هست .