لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 عنوان چقدر هیکل آدم بهم میریزه بعد زایمان 130 بازدید | 10 پست شکمم از بلوز م میزنه بیرونبلوز کت لباسم شیکه حالا شال میفته ردشالان بدون شال پوشیدم شوهرم میگه شکمت گن ببند هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 1403/12/22 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123864 اگه تازه زایمان کرده آره ببند من از زایمانم ۳سال نیمه میگذره شکم پهلو ندارماز هموک اول ورزش های شکمی انجام میدادم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 اگه تازه زایمان کرده آره ببند من از زایمانم ۳سال نیمه میگذره شکم پهلو ندارماز هموک اول ورزش های شکمی ... نبستم گن و شکم بنددرد اینه دیگه کلا موقع های دیگهشکم جلو اومده ۸ماههمنطور شوهر ائمه واسه لباس هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
خاانووم عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 593 من قبل زایمانم سیکس پک داشتم الان ایربگ دارم😅شوهرمم هیکل براش خیلی مهم بود دیگه سمتمم نمیاد
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9348 باید بعدش ورزش کنی تحرک داشته باشی من دوتا زایمان داشتم ولی تحرکم بالاست ورزش میکنم و حلقه میزنم شکم پهلو ندارم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 باید بعدش ورزش کنی تحرک داشته باشی من دوتا زایمان داشتم ولی تحرکم بالاست ورزش میکنم و حلقه میزنم شکم ... خب آره هورمون هو همچی بهم می بز شکمو م هستم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9348 خب آره هورمون هو همچی بهم می بز شکمو م هستم اگه شیر میدی، هنوز فرصت هست یکم تغذیتو کمتر کنی و تو طول روز دراز نشست بری یا برقصی لاغر میشی
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 عجیب مستعد چاقی محالت معمولی م سایز ۴۲تا ۴۴ بودمیکزمانی قبل ازدواح اولم وزنی به ۶۰ رسیده بودمسایز خوب شده بودکلا تا ۳۲ سالگی خیلی بهتر بودم در حالت تپل حتی هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 اگه شیر میدی، هنوز فرصت هست یکم تغذیتو کمتر کنی و تو طول روز دراز نشست بری یا برقصی لاغر میشی ارهکاش شبرخشکی بشهواسه اگزماشاو داستان داریم ما هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9348 ارهکاش شبرخشکی بشهواسه اگزماشاو داستان داریم ما عزیزدلم💔