2777
2789

شکمم از بلوز م میزنه بیرون

بلوز کت 

لباسم شیکه 

حالا شال میفته ردش

الان بدون شال پوشیدم 

شوهرم میگه شکمت گن ببند

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اگه تازه زایمان کرده آره ببند 

من از زایمانم ۳سال نیمه میگذره شکم پهلو ندارم

از هموک اول ورزش های شکمی انجام میدادم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تازه زایمان کرده آره ببند من از زایمانم ۳سال نیمه میگذره شکم پهلو ندارماز هموک اول ورزش های شکمی ...

نبستم گن و شکم بند

درد اینه دیگه کلا موقع های دیگه

شکم جلو اومده ۸ماهه

منطور شوهر ائمه واسه لباس

باید بعدش ورزش کنی تحرک داشته باشی من دوتا زایمان داشتم ولی تحرکم بالاست ورزش میکنم و حلقه میزنم شکم ...

خب آره هورمون هو همچی بهم می بز شکمو م هستم

عجیب مستعد چاقی م

حالت معمولی م سایز ۴۲تا ۴۴ بودم

یکزمانی قبل ازدواح  اولم وزنی به ۶۰ رسیده بودم

سایز خوب شده بود

کلا تا ۳۲ سالگی خیلی بهتر بودم در حالت تپل حتی

اگه شیر میدی، هنوز فرصت هست یکم تغذیتو کمتر کنی و تو طول روز دراز نشست بری یا برقصی لاغر میشی

اره

کاش شبرخشکی بشه

واسه اگزماش

او داستان داریم ما