سلام دوستان یه زگیل داشتم رو صورتم که دو روز پیش رفتم لیزر کردم جاش زخمه فعلا کرم میزنم دکتر بهم گفت بند ننداز خطرناکه شاید همه جای صورتتو دوباره بگیره گفت ژیلت بکش،من تو این دو روز بهش آب نزدم،حالا میتونم فردا صبح برم حموم ژیلت بکشم چون قرارع ظهر برم ابروهامو فیبروز کنم گفت ابروهاتم موردی نداره میتونی درستش کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه زیاد پر نیست دکتر گفت ژیلت بکش ولی من میترسم اومدم اینجا از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که چیکار کنم ،میگم تا آخر این ماه زخمم خوب میشه بمونه روز آخر سال ژیلت بکشم ؟
اره اگه اذیت نیستی صبر کن ..حالا من الانشو ک تجربه ندارم ولی قبل سوزوندن افتضاح شد دستم یعنی همون خو ...
وقتی میسوزونه از ریشه میسوزونه و در نمیاد یا امکان داره دوباره از همونجا رشد کنه ؟نه اذیت نیستم چون زیاد پر نیست صورتم میتونم تا آخر این ماه صبر کنم ولی فردا وقت فیبروز دارم
وقتی میسوزونه از ریشه میسوزونه و در نمیاد یا امکان داره دوباره از همونجا رشد کنه ؟نه اذیت نیستم چون ...
امکان دراومدنش هست .. کسی ک یبار زگیل میگیره ویروسش تو بدن همیشه هست دکترم گفت استرس و عصبی بودن و مصرف زیاد شیرینی جات باعث میشه دوباره در بیان .. باید تقویتی زیاد بخوریم