2789
عنوان

زگیل صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 85 پست
ن همون لحظه قرمز شدن و متورم رسیدم خونه تاول زدن بعد یه هفته ک تاولا خشک شد اثر زگیل نبود .‌ ولی جای ...

ببین میگن  با سرکه سیب ده روزه میوفته روزی یبار بزنی  و جاشم اصلا نمی‌مونه و خوب شدنش تضمینیه درم نمیاد دیگه ولی من دم عید بود رفتم لیزر کردم که حالا برام شده درد سر ای کاش همون سرکه سیب میزدم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=375139038]ببین میگن  با سرکه سیب ده روزه میوفته روزی یبار بزنی  و جاشم اصلا نمی‌مونه و خوب شدنش تضمی ...[/QUOTE

او چه سرکه سیبایی ک تموم نکردم اصلاا اثر نداشت .. قطره اسیدسالیسیلیک مخصوص زگیله از داروخانه میگرفتم فکر کنم ده تا شیشه تموم کردم اثر نداشت ... باز من میگم کاش زودتر این دکترو پیدا میکردم باور کن قطره اسیدرو ک میزدم روده هام میخاس بزنه بیرون بس ک میسوخت 

ببین میگن با سرکه سیب ده روزه میوفته روزی یبار بزنی و جاشم اصلا نمی‌مونه و خوب شدنش تضمینیه درم نم ...

بستگی هم داره البته شاید واسه شما با سرکه سیب یا شیره انجیر میگن شاید خوب میبوده من ک انگار اب خالی میزدم.. اسید میزدم چنان میسوزوند باخودم میگفتم الانه که گوشت پام همراه با زگیلا کنده بشن ..میدیدم ن بابا تکون نخوردن .. لامصبا واسه من دوساله بودن انگار ریششون حسابی رخنه کرده بودن ..

[QUOTE=375139038]ببین میگن با سرکه سیب ده روزه میوفته روزی یبار بزنی و جاشم اصلا نمی‌مونه و خوب شد ...

والا تو همین نی نی سایت گفتن حالا میگن شیره دختر انجیر هم خوب می‌کنه 

بستگی هم داره البته شاید واسه شما با سرکه سیب یا شیره انجیر میگن شاید خوب میبوده من ک انگار اب خالی ...

من اول اسفند بود که زدم بره که برنگرده 

میگم شاید بستگی ب نوع و تعدادم داشته باشه .. برامن مثلا فک کن بیستا سیتا چفت هم بهم چسبیده ..ریششون ...

انشاالله برا دوتامونم خوب میشه می‌ره برن که برنگردن