2789
عنوان

زگیل صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 85 پست
منم گرخیدم والا نمیدونستم از کندن جوشهم زگیل در میاد مخصوصا من ک مستعدم هستم 😩

اصلا دست نزن به جوش هات بخدا قسم میخورم جوش بود بعد دوبار کندن شد زیگیل

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لیزر شما چجوری بود واسه من لیزر نبود والا فریز کرد سرمادرمانیبالاترنوشتم کرم نداد

با برق سوزوند ،بی حسی زد نفهمیدم دردشو ،جای زیگیلم فرو رفته شده نمی‌دونم پوستم بیاد قراره اونجا همون‌جوری بمونه خیلی ضایعه اس

اصلا دست نزن به جوش هات بخدا قسم میخورم جوش بود بعد دوبار کندن شد زیگیل

احتمالا همون حرف دکتره دستت الوده بوده .. با شخص زگیل دار تماس نبودی؟! من دیگه ترسیده شدم یکی نوشته بود با یکی دست داده ک انگشتاش پر زگیل بوده و الان پنج ساله درگیره .. همین توالت عمومیا .‌ یا حتی واسه پرو مانتو یا روسری ک میریم باید با هزار استرس و صلوات..‌😮‍💨😭

با برق سوزوند ،بی حسی زد نفهمیدم دردشو ،جای زیگیلم فرو رفته شده نمی‌دونم پوستم بیاد قراره اونجا همون ...

برامنم بیحسی زد بعد تو لیوان یه مایع ابی رنگ داشت ک ازش بخار سرد میرفت بعد یه هفتم زگیلا رفتن و الان جلش شبیه سوختگیه 

احتمالا همون حرف دکتره دستت الوده بوده .. با شخص زگیل دار تماس نبودی؟! من دیگه ترسیده شدم یکی نوشته ...

نمی‌دونم والا منم دیگه فوبیاشو گرفتم منبعد یه جوش کوچولوهم بخواد دربیاد قراره دو دستی بزنم سرم بگم ای وای زیگیله

برامنم بیحسی زد بعد تو لیوان یه مایع ابی رنگ داشت ک ازش بخار سرد میرفت بعد یه هفتم زگیلا رفتن و الان ...

اها یعنی همونجا از بین نرفتن ،نه بابا برا منو سوزوند و جاشم فرو رفته شده با پوستم تو یه سطح نیست 

ممنون خدا از دهنت بشنوه انشالله از شماهم زودی خوب شه

ممنونم عزیزم 🌹

ببین عکس اون پیامی رو برات گذاشتم که میگم تو همین نی نی سایت گفتن کرم زینک لایه برداره برات گذاشتم از اینا بخر 

اها یعنی همونجا از بین نرفتن ،نه بابا برا منو سوزوند و جاشم فرو رفته شده با پوستم تو یه سطح نیست

ن همون لحظه قرمز شدن و متورم رسیدم خونه تاول زدن بعد یه هفته ک تاولا خشک شد اثر زگیل نبود .‌ ولی جای تعجبه ک قبل اینکه بسوزونم تقریبا دو سه تا از زگیلا مثلا ب جایی بند میشدن و کنده میشدن انقدم خون داشتن انگار سر بریده شده 😐 اونایی ک خودشون کنده شدن هیییچ اثری از جاش نیست