2789
عنوان

زگیل صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 85 پست
اره امتحانش ضرری نداره کلا برا پوست خوبه،چقدر طول کشید جاش خوب بشه

مرسی میرم بخرم واقعا لکه های سیاه مونده ازار دهنده س.‌برا من تا رسیدم خونه تاول زد بعضیاش ک ب اینور اونور گیر میکرد میترکید ما بقیشم بعد حدود یک هفته خشک شد الان جاش مونده ک سیاهه افتضاحه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه من دفعه اول نمیدونم چه جوری رو صورتم نشته بود ژلت کشیدم مخارید صورتم کلا نمیدونستم زگیله گل صورت ...

نه من یدونه داشتم که رفتم لیزر کردم ولی جاش قشنگ زخمه دکتر گفت ژیلت بکش ولی حواست باشه به جای زحمت نخوره که بخوای زخمیش کنی ازش خون بیاد هر جات بخوره دوباره در میاد 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
جوش زده بودم دوبار ترکوندم که بدجور هم خون اومد ازش بار دوم شد خال گوشتی بعد دیدم زگیل شده لامصب

من اوی رو چونه م بود فک کردم جوشه دقیقا منم ترکوندم بعدش ژلت کشیدم لایه بردار هم زدم بدتر شد

مرسی میرم بخرم واقعا لکه های سیاه مونده ازار دهنده س.‌برا من تا رسیدم خونه تاول زد بعضیاش ک ب اینور ...

تاول که میترکید از آبش به جای دیگه میخورد در نیومد دیگه ؟

نه دیگه اونا ریشش سوزونده شده .. ولی رو ساق دستم در اومده بود یکی دوتا منه ابله یبار ژیلت کشیدم پر خ ...

اونیکه رو ساق دستت در اومده بود نسوزونده بودی که روش ژیلت کشیدی ؟