2789
عنوان

زگیل صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 85 پست
حالا اون تیکه رو اصلا نکش .

میبینی دوستمون چی میگه ،میگه برا اون اصلا خونم نیومده ولی همین که به صورتش ژیلت کشیده صورتش پر شده از زیگیل حالا من چیکار کنم ای خدا 😭😭

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالا اگه صورتت خیلی مو داره ماسک بزن کلا ژیلت نزن خب زگیل واقعا بدچیزیه خدا قسمت نکنه

نه زیاد پر نیست دکتر گفت ژیلت بکش ولی من میترسم اومدم اینجا از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که چیکار کنم ،میگم تا آخر این ماه زخمم خوب میشه بمونه روز آخر سال ژیلت بکشم ؟

نه زیاد پر نیست دکتر گفت ژیلت بکش ولی من میترسم اومدم اینجا از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که چیکار ...

اره اگه اذیت نیستی صبر کن ..حالا من الانشو ک تجربه ندارم ولی قبل سوزوندن افتضاح شد دستم یعنی همون خون زگیل افتضاحه هرجا بریزه پرمیشه..شماهم اگع میتونی ریسک نکن

اره اگه اذیت نیستی صبر کن ..حالا من الانشو ک تجربه ندارم ولی قبل سوزوندن افتضاح شد دستم یعنی همون خو ...

وقتی میسوزونه از ریشه میسوزونه و در نمیاد یا امکان داره دوباره از همونجا رشد کنه ؟نه اذیت نیستم چون زیاد پر نیست صورتم میتونم تا آخر این ماه صبر کنم ولی فردا وقت فیبروز دارم 

وقتی میسوزونه از ریشه میسوزونه و در نمیاد یا امکان داره دوباره از همونجا رشد کنه ؟نه اذیت نیستم چون ...

امکان دراومدنش هست .. کسی ک یبار زگیل میگیره ویروسش تو بدن همیشه هست دکترم گفت استرس و عصبی بودن و مصرف زیاد شیرینی جات باعث میشه دوباره در بیان .. باید تقویتی زیاد بخوریم

امکان دراومدنش هست .. کسی ک یبار زگیل میگیره ویروسش تو بدن همیشه هست دکترم گفت استرس و عصبی بودن و م ...

من یه مدت کره بادوم زمینی زیاد خوردم میتونه از اون باشه کلا هم آدم عصبی و استرسی هستم

امکان دراومدنش هست .. کسی ک یبار زگیل میگیره ویروسش تو بدن همیشه هست دکترم گفت استرس و عصبی بودن و م ...

پس کسی که نگرفته ویروسش تو بدن اون نیست ؟عجب بدبختیا 

من یه مدت کره بادوم زمینی زیاد خوردم میتونه از اون باشه کلا هم آدم عصبی و استرسی هستم

من خودم خدای استرسم زودم از کوره درمیرم ..‌والا شیرینیجات هزارتا مرض میاره از دیابت بگیر تا حالا ک زگیلم اضاف شده

مولتی ویتامین از داروخانه بخر ..وای خداکنه دیگه در نیان

برا من جوش بود بعد دوبار ترکوندن شد خال گوشتی بعد دیدم ریش ریش شده که گفتن زیگیله خودم خودمو بدبخت کردم