2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 172 پست

خاهرم اصلا یبوست ندارع ولی دکتر گف شقاق هست و پماد داده ولی خب نشده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رابطه نداشتمی مدت خیلی زینک و موز خوردم کلا چند روز شکمم کار نکرد بعد چند روزش ک کار گرد سفت بود ...

یعنی ممکنه بخاطر زینک باشه؟؟؟ من قرص زینک دو ورق خوردم بخاطر ریزش موهام بعد اون اینجور شدم 

خاک تو سرش واقعا هووووف پماد انتی فیشر بگیرم جوابه؟

ازهیچی بهتره

ولی تونستی برو دکتر

پودر پیدرولاکس هم بگیر برای یبوست

من چندساله برای بچمم استفاده میکنم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خاهرم اصلا یبوست ندارع ولی دکتر گف شقاق هست و پماد داده ولی خب نشده

اسهالم  باعثش میشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ازهیچی بهترهولی تونستی برو دکترپودر پیدرولاکس هم بگیر برای یبوستمن چندساله برای بچمم استفاده میکنم

من اصلا یوبس نیستم فقط همون اولش یه ذره خشک باشه تمامه هرروز دفع دارم بعد اینجوریه ک ممکنه مصلا امروز نیاد ولی فردا خراش میخورع و دوباره میادخون

کاربری دست دو نفر

واسه من خونریزی زیاد داره طوری که وقتی دستشویی هستم صدای چک چک آب میاد ولی خونه.. 

قراره عمل کنم . رفتم آزمایش خون رو دادم . منتظرم این لعنتی خوب بشه خونریزی قطع بشه برم عمل

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40