2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 172 پست
اسهالم باعثش میشه

ممنون

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد آنتی فیشر باریج بگیر بزن

میگم شما از این استفاده کردین؟ من از این پماد دارم استفاده میکنم ولی با اون اپلیکاتورش خیلی سختمه،زیاد میریزه بیرون، نصف پمادم ک داخلش میمونه حیف میشه

خون در حد دو سه قطره س و میسوزه قشنگ زخمشو حس میکنم اولش بود دکتر رفتم و گفت چیزی نیست اینارو داد ول ...

فقط روغن زیتون بزن

بعد هربار سرویس قشنگ خشک کن و روغن بزن

تا وقتی کامل خوب بشه ادامه بده

هر روز ناشتا دوتا لیوان آب ولرم رو به داغی بخور

در طول روز هم آب ولرم زیاد بخور

اسی منم مثل شما هست مشکلم

من کلی پمادو...گرفتم ولی خوب نشدم

موقع اجابت مزاج دوقسمت باسن رو بهم فشار بده که کمتر زخم بشه وخونریزی نکنه محکم با دستات فشار بده مثل ترکوندن جوش.امیدوارن خوب توضیح داده باشم

این راه رو بر اثر تجربه پیدا کردم

وای من بواسیر دارم ینی زندگی برا سخت شده دیگه اینقدر ک اذیتم درمونم نداره

من که میرم و متوجه میشم دفع دارم اولش فقط خدا رو صدا میزنم.. 

قبلا بیرون زدگی فقط یه دونه بود الان همه طرفش شده با این خونریزی 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلا یوبس نیستم فقط همون اولش یه ذره خشک باشه تمامه هرروز دفع دارم بعد اینجوریه ک ممکنه مصلا امرو ...

میدونم چی میگی منم همینجوریم

خب اولش یکم خشک باشه باز میشه زخمت

اسهالم بشی باز باز میشه میسوزه

لامصب چیزیه ک سربازکرد خوب نمیشه

فقط برودکتر خوب

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خون در حد دو سه قطره س و میسوزه قشنگ زخمشو حس میکنم اولش بود دکتر رفتم و گفت چیزی نیست اینارو داد ول ...

منم شقاق دارم 

روغن کرچک بزن هم داخل و هم قسمت های بیرونی 

قوی تر از هر داروییه

یا الله

خون یکم اومد می‌چکید دردش وحشتناک بود میومدم فقط بالشو میکردم تو دهنم جیغ میزدم

برا من وقتایی ک یبوست باشم فشار بیاد ب مقعد زور بزنم موقع دفع خون روشن و تازه روی مدفوعه ،  نمیچکه

درد سوزش مقعد دارم 

گاهی خارش کم 

مقعد یه بریدگی و شکاف ایجاد شده پماد میزنم 

بیرون زدگی از مقعد مثل گوشت داری؟؟