2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد

2549 بازدید | 172 پست

دارم دبگه کلافه میشم 

من نزدیک به دوهفته ست ک هروقت برای دفع میرم مقعدم زخم شده موقع دفع انگار سرباز میکنه خون میاد دکتر هم فقط بهم یه شربت انجیر و یه پماد زینک اکساید داد من یوبس نیستم همون زخمه هی سریاز میکنه چیکار کنم خوب بشه یعنی میمیرم بخدا کمکم کنید

کاربری دست دو نفر

چراهرباز خونریزی میکنی

یکمم یبوست باشی بده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراهرباز خونریزی میکنییکمم یبوست باشی بده

من باراول فقط خونریزی داشتم اونم زیاد

دیگه وقتی یبوست بشم یکمی

ن دیگه همیشه

دکترتم عوض کن

دارویی نداده که براش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چراهرباز خونریزی میکنییکمم یبوست باشی بده

خون در حد دو سه قطره س و میسوزه قشنگ زخمشو حس میکنم 

اولش بود دکتر رفتم و گفت چیزی نیست اینارو داد 

ولی من هربار که دفع میرم همون قسمت اول یکم ک خشکه تمومه دوباره زخمو ...

کاربری دست دو نفر

خون روی مدفوع داشتی ؟

کاربری دست دو نفر

منم شقاق مقعد دارمخون روی مدفوعت هم دیدی تا حالا؟

آره دو سه بار همون اول دیدم الان نمی‌دونم روده هام مشکل داره یبوست میشم باید هر روز آب بخورم

خارش هم دارم بعد دشویی

جاش قرمز شده انگار ساییده شده

منم شقاق مقعد دارمخون روی مدفوعت هم دیدی تا حالا؟

کاربری دست دو نفر