2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 172 پست
قبل و بعد دستشویی تو آب گرم بشین

من همه اینکارو میکردم تاثیر نداشت

یبوست ی علت اصلی داره باید ببینی چیه

من برا خودمو احتمال میدادم میکروب مفید روده م کم شده بود ک با دوغ کفیر برطرف شد

افسرده شدم بخدا کارم گریه اسدستم شکست عمل کردم بخدا اون خیلی برام راحت تر بود تا این

منم میگم این درد از هر دردی بدتره من آنقدر گریه میکردم آنقدر نذر و نیاز کردم الآنم پماد زدم نشستم قرمز شده انگار زخم بستر گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دوغ کفیر بسته بندی شده از فروشگاه پروتئینی گرفتممال شرکت هراز ی همچین چیزی انگارگاز دار بودولی ...

برم پروتئینی ها پس اره ؟برم فردا بگردم پس

کاربری دست دو نفر

خون در حد دو سه قطره س و میسوزه قشنگ زخمشو حس میکنم اولش بود دکتر رفتم و گفت چیزی نیست اینارو داد ول ...

همون اولش خشکه یکم یبوستی دیگه

اولش درمان داره دیگه بیشتراز یک ماه بشه با دارو جواب نیست

حتما برو دکتر دیگه

بگو زخم شدی باید پماد میداد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

همون اولش خشکه یکم یبوستی دیگهاولش درمان داره دیگه بیشتراز یک ماه بشه با دارو جواب نیستحتما برو دکتر ...

خاک تو سرش واقعا هووووف 

پماد انتی فیشر بگیرم جوابه؟

کاربری دست دو نفر

ی چیز بگم دعام کنمن از آذرماه درگیر شقاق شدمپماد و شیاف ودارو و ‌...اصلا اثر نکرد ی چند روز خوب میشد ...

عزیزم شما دوغ کفیرو از لبنیاتی میخریدین؟محلی بود؟یا از همین فروشگاه ها؟

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️