2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 71 پست
نه من اصلا جوش ندارم. ولی همین علائم رو دارم. پریودهام هم خونریزیم زیاده و دردناکه ولی نمی دونم اینم ...

نه من پریود هام تازه چند روز قبلش میشم چند ماهه حالا نمیدونم🤦🏻‍♀️

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

همین مو زائد و ریزش موتون بهتر شد؟ من چیز زیادی ازش نمیدونم حالا کسی داشته باشه جز همین ریزش مو اینه ...

بهتره علائم و گوگل کنی 

چون خیلی چیز ها پیش چشم ماها بی اهمیت میاد

بله ریزش و موی زایدم تا الان برطرف شده 

اینکه بعدا دوباره داشته باشم اون علائم و یا نه رو نمیدونم دیگه 

الان خیلی بهترم 

رجینا فلنجی هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی برا چی؟ چه مشکلی ایجاد کرده؟ میشه یکم توضیح بدید؟🥲

آییییی جوش صورت و بدن رو یادم رفت بگم 

همش باید مث آدم زندگی کنم🤣

سالاد و پروتئین مصرف کنم 

لبنیات و قند مصرف نکنم 

ورزش کنم منظم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بعد مودی بودنمو مینداختن گردن خردادی بودنم😂😒

🤣🤣🤣

مودی بودنه ب خاطر تغییرات قند خون 

شوهرم دیگه یاد گرفته بعد ی مدت تغییر و نوسان قند خون بهم میگه الان باز ی چیزی میشه حواست باشه 🤣

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

آییییی جوش صورت و بدن رو یادم رفت بگم همش باید مث آدم زندگی کنم🤣سالاد و پروتئین مصرف کنم لبنیات و ق ...

مث آدم زندگی کنم🤣🤣🤣 

دکتر نیاز نیس دیگه احتمالا منم دارم 

من زندگیم به قند و چیزای شیرین و دسری وصله . قطعش کنم که زندگی قشنگی نداره🥲😂

مث آدم زندگی کنم🤣🤣🤣 دکتر نیاز نیس دیگه احتمالا منم دارم من زندگیم به قند و چیزای شیرین و دسری وصل ...

دختر من دیگه سوپری نمیرم!همه چی قند داره 

ب جاش همش سبزیجات و پروتئین 

ب قول شوهرم ورزشکاری غذا میخورم 🤣😂

تخم مرغ آبپز و... 

تازه سالاد بدون سس 

کم کم رژیم رو درست کن بعدش کلا مزاجت عوض میشه .من الان هیچ جوره نوشابه و دلستر و... رو نمیتونم بخورم فقط آب و دمنوش 

یه جا خونده بودم که حتی ساعت و یا یک روز دیر و زود شدن پریود هم میتونه به دلیل تنبلی تخمدان باشه، پس دقت کنید، اینکه میگید منظم هستید باید چند ماه پشت سر هم ساعت و روز دقیق رو یادداشت کنید. ریزش مو رو هم که الان همه دارن، اگه فقط ریزش مو داشتید قرص ویتامین دی و نورکرین جوابه، خواهرم خورد ریزش موهاش قطع شد، اگه از کمبود ویتامین باشه حل میشه. کرونا و واکسن کرونا هم باعث ریزش مو شدن اما همزمان که میگید موهای زائد هم دارید یه کم جای سواله، البته میگن خوردن ویتامین باعث افزایش موی زائد نمیشه چون موهای زائد اکثرا هورمونیه و یا ممکنه از ژیلت کشیدن باشه.

😂🥲 من حداقل دلم خوشه منظمه دیگه اگه چیزی باشه بخوام قرص بخورم همین نظمش هم به هم میریزه که چه کاری ...

من نماز و روزه و همه چیم به هم ریخته

گاهی فقط لکه لکه میاد که روی مخ من بره

پریود عادی نیست💀💀

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

دختر من دیگه سوپری نمیرم!همه چی قند داره ب جاش همش سبزیجات و پروتئین ب قول شوهرم ورزشکاری غذا میخورم ...

حالا تاثیری هم داشته اینا؟ 

من جدای از خوردن شیرینی جات درست کردنش هم خیلی دوست دارم همش تو خونه درست میکنم ‌. نمیشم درست کنم خودم نخورم که 🥲😂خدایااا

عزیزم تو صفحه قبل اسمشون و گفتمببخشید اسماشون یادم میره همشالبته الانم مصرف میکنم تو پروسه دارو خورد ...

اره الان دیدم ممنون

اسپیرونولاکتون100 و متفورمین و فیناید داده به من 

اسپیرو پریودم رو رو بهم ریخته ولی خیلی محسوس موها رو کم نکرده

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍