2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 71 پست
مگه تنبلی تخمدان مانع بارداری نمیشه؟

خیر

دکتر ب من گقتن که ربطی ب بارداری نداری ممکنه دیرتر باردار بشی 

ولی با نازایی فرق داره کلا

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

چرا منم شنیدم مشکل ایجاد میکنه برای بارداری ولی من الان کاری به اون قسمتش ندارم بچم هنوز😂

اخه منم مدی زائد خیلی دارم پس چرا باردارم 

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیردکتر ب من گقتن که ربطی ب بارداری نداری ممکنه دیرتر باردار بشی ولی با نازایی فرق داره کلا

من خیلیم زود شدم 

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

مگه تنبلی تخمدان مانع بارداری نمیشه؟

تنبلی انواع مختلف داره 

نوعی ک مشکل آزادسازی تخمک دارن بله 

ولی درکل با دارو درست میشه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

من خیلیم زود شدم

خوبه 

منم‌تنبلی دارم امروزم دکتر بودم قرص جدید بهم داد

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

ببخشید یه سوالبزرگ شدن شکم و حجم کم پریودی (و طول مدتش مثلن دوروزه)هم علائمشه؟

بزرگ دن شکم مثلا چربی دور شکم بیشتر میشه ولی حجم کم پریود نمیدونم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

برای موهام ویتامین خوردم فرق آنچنانی نکرد . بهتر شد ولی خوب نشد ... فداتشم ما ساعت کوک میکنیم صبحا ب ...

چه میدونم والا، خودم هم گرفتار تنبلی تخمدان هستم، توی سونوگرافی پلی کیستیک نشون داد، همه میگن سبک زندگی رو باید تغییر داد.

چه میدونم والا، خودم هم گرفتار تنبلی تخمدان هستم، توی سونوگرافی پلی کیستیک نشون داد، همه میگن سبک زن ...

😂😌نخیر ما خودمونو برای کسی تغییر نمیدیم تنبلی باید خودشو برای ما تغییر بده