2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 71 پست
من پریودم خیلی منظمه همین یه ماه پیش فهمیدم تنبلی دارم موی زاید داشتم و ریزش موی شدیدبا خوردن قرص به ...

با قرص موی زائد بهتر شد؟ 

من 2 ماهه میخورم تاثیرش زیاد محسوس نبوده

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

من پریودم خیلی منظمه همین یه ماه پیش فهمیدم تنبلی دارم موی زاید داشتم و ریزش موی شدیدبا خوردن قرص به ...

همین مو زائد و ریزش موتون بهتر شد؟ 

من چیز زیادی ازش نمیدونم حالا کسی داشته باشه جز همین ریزش مو اینه چه مشکل خاصی براش پیش میاد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم والا فعلا که پریودم بهم ریخته هر دوهفته پریود میشم😁میاد و میره برای خودش

😂🥲 من حداقل دلم خوشه منظمه دیگه اگه چیزی باشه بخوام قرص بخورم همین نظمش هم به هم میریزه که چه کاریه 

موی زائد روی صورت، گردن، دور ناف، دور سینه، تغییر خلق و خو و بی حوصلگی، بی انرژی .. اینکه زود خسته م ...

وای همه شو دارم اخع میگن جوش رو صورت اینا باشه؟ 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

با قرص موی زائد بهتر شد؟ من 2 ماهه میخورم تاثیرش زیاد محسوس نبوده

من کمتر از دوماهه میخورم 

بله علائم رفع شده 

ریزش موی ۸ ساله شدیدم  خیلی کمتر شده 

چون تمام این سال ها تنبلی داشتم و نمیدونستم 

چون هیچ علامتی نداشتم 

موی زائد در حد ۴ تا زیر چانه داشتم 

و بیشتر نواحی سینه داشتم 

رجینا فلنجی هستم.
الهی برا چی؟ چه مشکلی ایجاد کرده؟ میشه یکم توضیح بدید؟🥲

مودی بودن 

بد خوابی 

ریزش مو 

موی زائد چانه 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

وای همه شو دارم اخع میگن جوش رو صورت اینا باشه؟

نه من اصلا جوش ندارم. ولی همین علائم رو دارم. پریودهام هم خونریزیم زیاده و دردناکه ولی نمی دونم اینم از علائم تنبلیه یا نه... 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40