2777
2789
عنوان

خواهر بزرگتر حسود و خرید آیفون

159 بازدید | 12 پست

سلام ، من ۲۳ سالمه و‌خواهرم ۳۰ سالشه و مجرد و پشت کنکوری جفتمونم سرکار نمیریم . تقریبا سه سال پیش خواهر من برام یه گوشی ایفون ۷ دست دوم گرفت که اونوقت ۵ تومن پولش بود که ۳ تومنش رو خودش داد و ۲ تومنشم از مامانم گرفت و هربار منت گذاشت سرم که برات گوشی خریدم یا گوشی رو پرت میکرد اینور اونور تا بشکنه یا ازم میکرفتش تا اخرم بردش قایمکی فروختش و پول گوشی ام اخرش ازش دزدیدن . حالا ما میخاستیم گوشی جدید بگیریم و بابام هم گفته باید خواهرم ازمونشو قبول شه تا بخره در صورتی که هنوز خواهرم قبول نشده اما بخاطر اصرارهای من راضی شده که یه ۱۶ پرومکس بخره اما مجبوره بگه برای خواهرته چون بزرگ‌تره و دلش نشکنه.

از طرفی ام من خودم یه ۱۵ م تومن پول جمع کردم و میگم اشکال ندارع برای اجی۱۶ پرومکس رو بگیرید و ۱۰ تومن هم به من بدید منم یه ۱۱ کهنه بگیرم.الان مامان بابام راضی شدن ولی خواهرم میگه نه تو نباید داشته باشی چون اون زمان که من برای تو گوشی ایفون خریدم خودم گوشی نداشتم و الانم تو نباید داشته باشی و پول بابارو خرج کنی منم بهش گفتم تو گوشی سری ۷ و کهنه رو که نصف پولشو تو دادی و اخرشم فروختی رو با گوشی اخرین مدل و نو رو باهم مقایسع میکنی ؟) الانم بابام بخاطر من راضی شده گوشی بخره ولی حس میکنم واقعا لیاقتشو نداره خاهرم که من برای خریدن گوشی واسه اون بابامو تو شرایط سخت بزارم . از طرفیم میگم خوبه یه گوشی خوب داشته باشیم. به نظر شما چیکار کنم ؟ به بابام بگم بگیره گوشی رو یا خودمو بکشم کنار ؟

اینم بگم کلا خواهر من ادم حسودیع و از وقتی فهمیده من پولامو جمع میکنم و برعکس اون که همشو خرج میکنه من طلا میخرم ، همه رو انداخته به جون من یا زورش میاد پول دست من بیاد و همش میخاد غیرمستقیم پولامو خرج کنه الانم یادگرفته با دزدی کم کم از خانوادع ام مثل من پول جمع کنه تا طلا بخره در صورتی که اوایل که خرد خرد پول جمع میکردم می‌گفت این کارات (خیلی ببخشید ) چس خوریه 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟ البته حق میدم بهتون گیر ادمش نیفتادید

چه دغدغه هاییه اخه

من خواهرم ازین رفتارا میکنه میگم هر کار دلتون میخواد بکنین اصلا برام مهم نیس

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

چه دغدغه هاییه اخهمن خواهرم ازین رفتارا میکنه میگم هر کار دلتون میخواد بکنین اصلا برام مهم نیس

منم میخام همینو بگم و بگم خودتون صلاح میدونید ولی تهش قراره بشنوم که تو زور کردی گفتی ۱۵۰ تومن بدیم یه گوشی بخریم و قراره بعدا خواسته های من نادیده گرفته بشه بخاطر پرخرجی چون من خواستم گوشی بخریم برای خواهرم

منم میخام همینو بگم و بگم خودتون صلاح میدونید ولی تهش قراره بشنوم که تو زور کردی گفتی ۱۵۰ تومن بدیم ...

صداشو در نیار دور از چشم خواهرت همون پولی ک اون گوسی خریده رو تو هم بگیر برا خودت پس انداز کن

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

این چیزا رو پدر مادرتون باید مدیریت کنن و برای هردوتون یه چیز درست بخرنخواهرت چقدر بچه و بی فکره

آفرین دقیقا ، بخاطر همون پیشنهاد من این بود بجای این همه پول برای یع گوشی دو تا گوشی برای جفتمونم بخرن که هر دو داشته باشیم ولی خواهرم معتقده اینجوری من پرو میشم چون هم پس انداز دارم هم گوشی ، ضمن اینکه دوست داره بهترین برای خودش باشه. 

زیادم دعوا بشه تصمیم پدر و مادرم اینه کلا بیخیال خریدنش بشن 

صداشو در نیار دور از چشم خواهرت همون پولی ک اون گوسی خریده رو تو هم بگیر برا خودت پس انداز کن

هیچ وقت نمیان به من ۱۵۰ تومن پول بدن.

خواهرمم گوشی رو داره میخره که از پس اندازای من عقب نمونه چون از دهنش در رفت گفت میفروشمش طلاش میکنم😂😂😂

آفرین دقیقا ، بخاطر همون پیشنهاد من این بود بجای این همه پول برای یع گوشی دو تا گوشی برای جفتمونم بخ ...

چه خواهر مستبدی

پس انداز شما به خودتون مربوطه چه ربطی به گوشی خریدن داره🫠

آفرین دقیقا ، بخاطر همون پیشنهاد من این بود بجای این همه پول برای یع گوشی دو تا گوشی برای جفتمونم بخ ...

حق با توعه، کاملا حق با توعه چون که اون یک خانم عاقل و بالغه و باید این رفتاراشو بزاره کنار ....🙄🙄

رفتارت خیلی عاقلانه اس بهت حق میدم بی اهمیت باش و 

سعی کن که اونی که خودت میخوای رو بهش برسی و بخری ، به کسی هم نگی ، 

بهتره بهش توجهی نکنی خودش حرص میخوره ، 

امتحانش کردم