سلام ، من ۲۳ سالمه وخواهرم ۳۰ سالشه و مجرد و پشت کنکوری جفتمونم سرکار نمیریم . تقریبا سه سال پیش خواهر من برام یه گوشی ایفون ۷ دست دوم گرفت که اونوقت ۵ تومن پولش بود که ۳ تومنش رو خودش داد و ۲ تومنشم از مامانم گرفت و هربار منت گذاشت سرم که برات گوشی خریدم یا گوشی رو پرت میکرد اینور اونور تا بشکنه یا ازم میکرفتش تا اخرم بردش قایمکی فروختش و پول گوشی ام اخرش ازش دزدیدن . حالا ما میخاستیم گوشی جدید بگیریم و بابام هم گفته باید خواهرم ازمونشو قبول شه تا بخره در صورتی که هنوز خواهرم قبول نشده اما بخاطر اصرارهای من راضی شده که یه ۱۶ پرومکس بخره اما مجبوره بگه برای خواهرته چون بزرگتره و دلش نشکنه.
از طرفی ام من خودم یه ۱۵ م تومن پول جمع کردم و میگم اشکال ندارع برای اجی۱۶ پرومکس رو بگیرید و ۱۰ تومن هم به من بدید منم یه ۱۱ کهنه بگیرم.الان مامان بابام راضی شدن ولی خواهرم میگه نه تو نباید داشته باشی چون اون زمان که من برای تو گوشی ایفون خریدم خودم گوشی نداشتم و الانم تو نباید داشته باشی و پول بابارو خرج کنی منم بهش گفتم تو گوشی سری ۷ و کهنه رو که نصف پولشو تو دادی و اخرشم فروختی رو با گوشی اخرین مدل و نو رو باهم مقایسع میکنی ؟) الانم بابام بخاطر من راضی شده گوشی بخره ولی حس میکنم واقعا لیاقتشو نداره خاهرم که من برای خریدن گوشی واسه اون بابامو تو شرایط سخت بزارم . از طرفیم میگم خوبه یه گوشی خوب داشته باشیم. به نظر شما چیکار کنم ؟ به بابام بگم بگیره گوشی رو یا خودمو بکشم کنار ؟
اینم بگم کلا خواهر من ادم حسودیع و از وقتی فهمیده من پولامو جمع میکنم و برعکس اون که همشو خرج میکنه من طلا میخرم ، همه رو انداخته به جون من یا زورش میاد پول دست من بیاد و همش میخاد غیرمستقیم پولامو خرج کنه الانم یادگرفته با دزدی کم کم از خانوادع ام مثل من پول جمع کنه تا طلا بخره در صورتی که اوایل که خرد خرد پول جمع میکردم میگفت این کارات (خیلی ببخشید ) چس خوریه 😑