taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 عنوان کسی جدیدا مشهد شهربازی رفته⁉️ 797 بازدید | 9 پست شهربازی پارک ملت خوبه؟شلوغه این تایم⁉️هزینه ورودی و وسیلع هاشو نمیدونید؟ انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻 1403/12/22 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23487 ما دو هفته پیش اونجا بودیمیه شهربازی داشتن زیر زمین بود ، زیر زمین ترمینالخوب بود ورودی یادم نیست اما کارت رو ۶۵۰ تومن شارژ کردیمگفت اندازه ۶ میلیون میتونید بازی کنید با دستگاه هاما دوروز پشت سرهم رفتیم تا تموم شد موجودی کارتمون😅
taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 ما دو هفته پیش اونجا بودیمیه شهربازی داشتن زیر زمین بود ، زیر زمین ترمینالخوب بود ورودی یادم نیست ام ... خوب بود خوش گذشت؟چطوری ۶۵۰ تومن اما ۶ تومنچند نفر بودید؟ انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23487 خوب بود خوش گذشت؟چطوری ۶۵۰ تومن اما ۶ تومنچند نفر بودید؟ اره خوب بود اکثر وسیله هاش ، شلوغم بودنمیدونم به ما اینطوری گفتنخدایی زیاد بود ، تموم نمیشدما از شیراز رفته بودیم۳ نفرمنو همسر و پسرم
taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 ما دو هفته پیش اونجا بودیمیه شهربازی داشتن زیر زمین بود ، زیر زمین ترمینالخوب بود ورودی یادم نیست ام ... دیگه کجا رفتید من اینجاها مد نطرمه کوهسنگی مجتمع مهر باغ وکیل اباد ارامگاه فردوسی ارامگاه نادر انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 اره خوب بود اکثر وسیله هاش ، شلوغم بودنمیدونم به ما اینطوری گفتنخدایی زیاد بود ، تموم نمیشدما از شیر ... چع قدر زمان برد؟ البته ما خیلی نمیخوام دستگاه سوار شیم در حد ۲ ۳ تا میگم ۳ ساعت بیشتر نشهاخه نمیخوام خیلی اونجا بمونیمچون جاهای دیگه هم هست ک بریمفقط ۳ روز میخوایم بمونیم انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
چkaوk عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2238 اره خوب بود ترن و تابش من تازگیا رفتم مسافرت سوار شدم اگه اشتباه نکنم ورودی نفری 25بود ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 اره خوب بود ترن و تابش من تازگیا رفتم مسافرت سوار شدم اگه اشتباه نکنم ورودی نفری 25بود قیمت ترنش یادتون نیست؟ انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
چkaوk عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2238 قیمت ترنش یادتون نیست؟ فکر کنم 100بود ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
زنجانرود عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1 دنبال سر کیسه کردن مردم هستن.با هزارتا دغل و ترفند پولتون رو میکشن بالا .خواهشا نرید.میگن توپ رو بزنی سه میلیون بردی نزنی سیصد باختی .بعدش با هزارتا ترفند کاری میکنند نتونی بزنی.همشون دزدن.نرید