نه عزیزم اینجوریام نیست. درمورد دوست دختر و دوست پسر سخت میگیرن. خییییلی سخت قبول میکنن که دختره خود ...
خیر عزیزم اون اقایی که میشناسم زیر تیغه به یه خانم بالغ میگن تجاوز کرده خودش که انکار میکنه اما شاهد و پزشکی قانونی میگن بوده بعدم خب مثلا دوست دختر دوست پسر پزشکی قانونی میتونه متوجه بشه به زور بوده یا نه تجاوز اسمش روشه دیگه زورکیه حتما با تقلا و نمیدونم سفت کردن خانم و خلاصه اینچیزا یه جراحاتی اون پایین بوجود میاد که پزشکی قانونی متوجه میشه
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خیر عزیزم اون اقایی که میشناسم زیر تیغه به یه خانم بالغ میگن تجاوز کرده خودش که انکار میکنه اما شاهد ...
بله عزیزم ولی اون واسه وقتیه که بلافاصله بعدش بری شکایت کنی و پبگیری بشه. اونم اگه خوش شانس باشی و بتونی ثابت کنی. نه اینکه مثل استارتر تو این سن کم سه تا آدم مختلف بهش تجاوز کرده باشن، و مدتها از روش گذشته باشه. قاضی اولین سوالش اینه، وقتی از یه پسر ضربه خوردی، چطور به بعدی اعتماد کردی؟؟؟؟ و چطور ممکنه سه تا آدم هر سه تاشون تجاوز کرده باشن و شما هیچ نقشی نداشته باشی؟ چرا هرچی متجاوزه گیر شما میفته؟ بچه که نیستن، ته همه چی و درمیارن. به این راحتیا حکم اعدام نمیدن.
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
عزیزم من تاپیکای قبلیت و خوندم. تجاوز از جانب سه تا آدم مختلف که هر سه دوست پسرت بودن، خیلی عجیب نیست؟؟؟؟ چرا انقدر راحت اعتماد میکنی؟ چرا باهاشون هرجایی میری که این اتفاقات بیفته؟ چرا یه کم فکر خودت و خونوادت و نمیکنی؟؟؟؟ الان کدومشو میخوای بگی به همسر آیندت؟ یارو قطعا بدترین فکر هارو راجع بهت میکنه. تنها راهش پنهان کردن و توبه کردنه
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
زندان چیه حکم تجاوز اعدامه در صورتی که اثبات بشه طرف میشناسم زیر تیغه واسه تجاوز دیه هم قبول نمیکنن ...
عزیزم تو این مورد اصلا اعدام نیست شاید با خیلی دوندگی بتونه غرامتی بگیره ،شرایط تجاوز فرق داره ایشون با میل و اراده خودشون رفتن و قاضی حکمی صادر نمیکنه بری خونه پسر تو ماشین یا هر جایی چون با پای خودت رفتی حکم تجاوز حساب نمیشه ،میگن میخواستی نری
بله عزیزم منم گفتم واسه اسی صدق نمیکنه تجاوزی که اثبات بشه اون حکمش اعدامه با شاهد
الان تاپیکهاش و خوندم احساس میکنم فیکه، ظرف با ۳ نفر رابطه داشته الانم خاستگار نداره میگه اگر یه روز ازدواج کردم بگم یا نگم اگر نگم عذاب وجدان میگیرم ،تو اگه اهل عذاب وجدان بودی ،با پسر نمیرفتی، خب حالا رفتی درس عبرت نشد دومی و سومی و نری، والا من ماه پیش رفته بودم پارک محلمون یهو چند تا پسر دعوا کردن چاقو کشیدن من از ترسم فرار کردم یکماهه نرفتم تو پارک ،تو چطور این بلا سرت اومده باز میری ،هعی ام اصرار داری تاپیک بزنه ،راحتم رفته به باباش گفته ،میگه بابام از ترس ابروم نزاشت شکایت کنم اگر بابات خیلی ترس ابرو داره اوکی نزاشت شکایت کنه چطور میزاره دوباره راحت بری بیرون هعی دسته گل آب بدی ،حیف وقتی که برای این آدمای دروغگو تلف میکنیم