2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط همین طرفو نمیکنن تو زندون یا یه مجازاتی چیزی

زندان چیه حکم تجاوز اعدامه در صورتی که اثبات بشه طرف میشناسم زیر تیغه واسه تجاوز دیه هم قبول نمیکنن اون خانمه میگه فقط اعدام 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
زندان چیه حکم تجاوز اعدامه در صورتی که اثبات بشه طرف میشناسم زیر تیغه واسه تجاوز دیه هم قبول نمیکنن ...

عع خوبه پس فکر کردم فقط یه پول میدن و تموم خب خداروشکر این قونانا هست حداقل

خب یه جور به شوهرت بگو فکر نکنه خودت راضی بودی

اگه بگه با دوست پسرم بودم، قطعا فک میکنه با رضایت خودش بوده. تعارف که نداریم، فیلم هندی ام نیست. یارو فکرش هزار جا میره، بعدها بدبین و شکاک میشه، تازه اگه هزار بار این قضیه رو تو سرش نزنه.

استارتر اگه واقعا تجاوز بوده و با رضایت خودت نبوده، بهترین کار اینه که ترمیم کنی و هیچوقتم به هیچکس چیزی نگی و تمام

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

زندان چیه حکم تجاوز اعدامه در صورتی که اثبات بشه طرف میشناسم زیر تیغه واسه تجاوز دیه هم قبول نمیکنن ...

نه عزیزم اینجوریام نیست. درمورد دوست دختر و دوست پسر سخت میگیرن. خییییلی سخت قبول میکنن که دختره خودش با پای خودش نرفته. طرف میگه دکیت بودیم خودشم راضی بود. بعدش که کات کردیم از لجش این حرفارو میزنه. استارتر چجوری میخواد ثابت کنه دروغ میگه؟؟؟؟

اون موردی که شما میگی مثلا درمورد تجاوز به کودکه. نه هرتجاوزی...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عع خوبه پس فکر کردم فقط یه پول میدن و تموم خب خداروشکر این قونانا هست حداقل

نه بابا پول در صورتی که خانم طلب کنه بگه پول بده رضایت میدم در اصل حکمش اعدامه خیلی هم سخت میگیرن واسه این یه مورد اما خب شاهد میخواد و اثبات کردن الان این خانم شکایتم کنه راه به جایی نمیبره یه سال گذشته شاهدم نداره دی ان ای هم پاک شده باید بلافاصله حتی حموم نری بری شکایت خدا برای کسی نیاره 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤