2777
2789
عنوان

یکی منو تعقیب میکنه

392 بازدید | 19 پست

اول بگم نه فیلم نه شوخی پس شوخی نکنید منو چند روز یک ماشین تعقیب میکنه یعنی شوهرم قدیم خلاف کار بود نمیکم چه خلاف و چند بار تعقیب کردنش پلس  البته الان کار خوبی داره خلاف نیست من چند روز پیش از خونه مامانم امدم خونه دیدم یکی منو تعقیب میکنه صبح شد همون ماشین بود اما ادم دیگه بود توش بعد حرکت من باز امد دنبالم چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو بیرون

نمیرم

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

زنگ بزن پلیس

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

پلاکشو بردار اگرهمونه ب پلیس بگوتنهام دیگه بیرون نرو

دارم الان فکر کنم ته کوچه 

چرا به پلیس نمیگی

اخه چرا باید یکی منو تعقیب کنه 

اگرراست میگین احتمالایاکسانی هستن که باهمسرتون دشمنی دارن یااینکه پلیسه وزیرنظرگرفتنتون چون گفتین آد ...

شوهرم دیگه خلافکار نیست