2777
2789
عنوان

بامهمون ناخونده چیکارکنم

1602 بازدید | 91 پست

یکی ازدوستان مجازی من که3سال باهم دوستیم میخواد بیاد منزل ما😪

من متاهل هستم ومازندران هستیم 

این دوست من مجرده ولی ازدواج سفید کرده یکبار تنها اومد منزل ما یه چندروزی خونه بابام موند

ااخلاق شوهرم خبرداره میدونه سخت گیر وازرفیق بازی خوشش نمیاد

اون سری که اومد من کلی حرف خوردم ازخانوادم و

شوهرم حدود2هفته قهربود باهام الان بازمیخوادبرای تعطیلات عید بادوست پسرش بیاد وکلایه جورای دوستداره تندتندبیاد

بدون دعوت من

خدای نمیدونم چیکارکنم اونسری کلی نظرنیازکردم تابره 😓دلخوری پیش نیاد خانواده من ابروداری کردن پیشش ولی این سری بیاد ممکن حرف بزنن این دوست من کرج هست میگن نمیشناسی اتفاقی بیوفته چی و....

حالابهم بگین چیکارکنم دلخورنشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت بگو نیاد... ارزش بهم خوردن زندگیتو نداره

یعنی چی با دوست پسر خودش کمه چند تفرم قطار میکنه میاره 

بگو من مجرد نیستم که تنها تصمیم بگیرم شوهر دارم خانواده دارم اونا با این رفت و آمدها مشکل دارن لطفا برای تعطیلات جای دیگه رو انتخاب کنید 

خوبه آدم خانواده داشته باشه این رفتارا واقعا خیلی لول پایینه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من باشم مهم نیست برام که دلخور بشه

مستقیم میگم شرایطش رو ندارم وقتی خودش اینقدر پررو هست که خودشو صرفا از روز یک اشنایی مجازی دعوت میکنه اونم بار دوم پس اصلا مهم نیست ناراحتیش

دلخور نمیشه به درک دختری هرزه دست دوست پسر نره خرش رو‌میاره تو‌خونه غریبه که چی بشه

اون‌خونه حرمت داره ج. ن ده خونه که نیست

بگو نیستیم قراره طایفه ای بریم سفر

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳