2777
2789
عنوان

بامهمون ناخونده چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که بگی میخوایم بریم سفر فقط این دفعه جواب میده چند صباح دیگه دوباره میخواد بیاد .

یه جواب بهش بده برای همیشه. بگو همسرم درونگراست و رفت و آمد با دوست رو نمیپسنده . متاسفانه نمیتونم تو خونه برای اقامت پذیراتون باشم . ولی دوستیمون سرجاشه و باهات قرار میذارم ببینمت یا یه وعده ناهار یا شام مهمونم باشید.

اگه خیلی پررو ئه و میگه خب میرم خونه بابات بگو اونا خودشون مهمون دارن .

.

حق با خونوادته 

آدم غریبه توی خودت راه نده 

درسته که زندگی هر کس به خودش مربوطه ولی این واسه وقتی هستش که باهاشون ارتباط نداری 

بهتره با این آدم کات کنی 

این خانم گذشته خوبی نداشته حالشم که معلومه دوست پسر داره... 

آیندشم که معلوم نیست چی میشه 

به نظرم خیلی زشته که دست دوست پسرشو بگیره بیاره خونه شما... 

راستی راه نجاته 

بگو پدر و شوهرم مخالفن و خودتو خلاص کن

خدا..

نیازی به هیچ دروغی و بهونه ایی نیست

مگه اون خرج و نونت رو میده؟ صاف ورک بگو شوهرم و خانواده ام  فرهنگشون نمیپذیره با شما رفت و آمد کنم .باعرض معدرت نیاین اینحا....

چه معنی میده یه دختر با دوس پسرش که معلوم نیس اصل و بنیه شون چجوری رخنه کنن توی خونوادتون...اون باید بره با امثاله خودش...اینجور افراد فقط برای سو استفاده کردن آفریده شدن...

حالا دلم میخواد شماها بخواین برید طرفه اونا هزارتا بهونه میاره...

خیلی صمیمی هستیم دوستش دارم یتیم دلم نمیاد دلخوربشع

این یتیم عقل نداره؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خیلی صمیمی هستیم دوستش دارم یتیم دلم نمیاد دلخوربشع

عزیزم حرمت خونت نگه دار نمیدونم من خیلی حساسم یا شما مراعات نمی کنی من اجازه نمیدم هرکسی وارد حریم خونه وزندگیم بشه چطور کسی فقط درحدمجازی باهاش درارتباط هستی واردحریم شخصی خودت می کنی اینکه بادوست پسرش میاد وحلال وحروم رعایت نمی کنه بماند

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
نیازی به هیچ دروغی و بهونه ایی نیستمگه اون خرج و نونت رو میده؟ صاف ورک بگو شوهرم و خانواده ام فرهنگ ...

زحمت نکش جانم، 

نظرات ما رو اهمیت نمی ده 

میگه یتیمه دوستش دارم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من باشم مهم نیست برام که دلخور بشهمستقیم میگم شرایطش رو ندارم وقتی خودش اینقدر پررو هست که خودشو صرف ...

این برخورد درستع سری قبل من دعوت نکردم یهوگفت دارم میام خونتون نتونستم نه بگم موندم تورودروایسی

عزیزم حرمت خونت نگه دار نمیدونم من خیلی حساسم یا شما مراعات نمی کنی من اجازه نمیدم هرکسی وارد حریم خ ...

دقیقا. 

شاید دوست پسره مجرم فراریه، ریس بانده 

و امدن مواد مخدر جابه جا کنن 

دوست صمیمی من بعد ازدواجش سگ گرفت و منو دعوت کرد یهورفتم سگشو دیدم متعجب شدم و واقعا میترسم.بعد هیچی رو رعایت نمیکرد سگشو میبرد دستشویی بعد دستشو نمیشست به سگ دست میزد با همون دستش برای من پفک میریخت.من اومدم خونمون از اون روز اصلا دیدمش.شوهرمم گفت بهتره دعوتش نکنی خونمون.چون ما وسواسی هستم.منم بدون جنگ و خونریزی گفتم چشم

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

2790
2778
2791
2779
2792