2777
2789
عنوان

چقدر از سقط فراموش شده میترسم

1444 بازدید | 26 پست

قبل از سال جدید میرم ان تی،البته دکتر گفت ۹ فروردین برو ولی خودم دلم طاقت نمیاره..همش میترسم اتفاقی برای نی نیم افتاده باشه..بچه ها من قبلا سقط داشتم درکم کنید هر بار میرم سونو گرافی از استرس آب میشم..علائمم فقط گاهی تهوع که اونم شاید از تلقینه...دلداریم بدین عزیزان

به چیزای بد فکر نکن 

NT رو هم باید زمان خودش بری 

لباس خریدن نیست که بگی زودتر میرم یا دیرتر میرم 

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

به چیزای بد فکر نکن NT رو هم باید زمان خودش بری لباس خریدن نیست که بگی زودتر میرم یا دیرتر میرم انشا ...

نه آخه وقتی میخوام برم ۱۱ هفته رو رد کرده ولی دکتر نزدیک ۱۳ هفتگی گفت برو،من میخوام برم ببینم نی نی سالمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه آخه وقتی میخوام برم ۱۱ هفته رو رد کرده ولی دکتر نزدیک ۱۳ هفتگی گفت برو،من میخوام برم ببینم نی نی ...

انشالله سالمه نگران نباش،جنسیتشم میگه فروردین ک بری؟

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

حالت تهوع ک عادیه

البته شما بیشتر از استرس شدیدته

حتما یه مشاوره برو

چون این استرس توی کل بارداری برای شما سمه

آسیب میزنی به خودت و بچه

بعدم سقط به هزار و یک علت ممکنه بوده باشه

قرار نیست همیشه تکرار بشه

نگران نباش و بهش فک نکن

استرس نداشته باش

بسپار خدا

میدونم سخته

ولی شل بگیر همین

دقت کنی کسایی ک استرس ندارن نگران نیستن

بارداری بهتری دارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

انشالله سالمه نگران نباش،جنسیتشم میگه فروردین ک بری؟

ممنون عزیزم..بستگی داره برای بعضیا احتمال میده برای بعضی ها هم میگه هیچی مشخص نیست ولی من فقط میخوام برم که بگه قلبش میزنه و سالمه..عزیز دلم تو هنوز سنت کمه وقت داری فقط بیخیال باش باور کن اون لحظه ای که فکرشو نمیکنی بی بی چک دو خط خوشرنگ میندازه..چون منم همین بودم

نه آخه وقتی میخوام برم ۱۱ هفته رو رد کرده ولی دکتر نزدیک ۱۳ هفتگی گفت برو،من میخوام برم ببینم نی نی ...

حتما دکتر یه چیزی می دونسته دیگه 

مگر اینکه بهش اعتماد نداشته باشی اونوقت کارت خیلی سخته توی همه مراحل میخوای استرس بکشی

تازه اوله راهی 

برای سلامتشم به خدا توکل کن و هرکاری که آرومت می کنه انجام بده 

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

حالت تهوع ک عادیهالبته شما بیشتر از استرس شدیدتهحتما یه مشاوره بروچون این استرس توی کل بارداری برای ...

من دیگه وقتی ندارم عزیزم ۱۲ ساله ازدواج کردم تمام کسانی که بعد از من ازدواج کردن حتی سالها بعد الان بچه هاشون مدرسه میرن..درکم کنید نگران باشم چون از اینور دلم خیلی برا شوهرم میسوزه برادر کوچیکترش بعد مه ازدواج کرد پسرش کلاس اوله..میدونی چقدر سخته برادر کوچیکش پدر شده و این نه؟اصلا اوج کوچیک شدن پیش فامیل و خانواده اشه 

ممنون عزیزم..بستگی داره برای بعضیا احتمال میده برای بعضی ها هم میگه هیچی مشخص نیست ولی من فقط میخوام ...

قربون دلت خواهر،یادم رفته امضامو عوض کنم،خدا ب منم نگاه کرد شکرخدا منم تازه باردار شدم،و متاسفانه قبلا منم ایست قلب جنین داشتم و الانم یکم نگرانم،ولی سپردم ب خود خدا انشالله خودش نی نی هامونو برامون حفظ کنه و سالم بیان بغلمون😍

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

حتما دکتر یه چیزی می دونسته دیگه مگر اینکه بهش اعتماد نداشته باشی اونوقت کارت خیلی سخته توی همه مراح ...

آخه دکتر که سونوگرافی نیست که بدونه فکر میکنه من سالمم و هیچیم نمیشه..آخ کاش این سقط فراموش شده نبود دیگه خیالم راحت بود

الان چند هفتته؟؟من استرس دارم چون ی سقط. داشتم و اولین بچمه دعا میکنم ایندفه سالم باشه فقط درکت میکن ...

ده هفته و سه روز طبق سونو..عزیزم مطمئن باش نینیت داره بازی میکنه