2777
2789
عنوان

سوالی داشتم

76 بازدید | 15 پست

یکی اومده بدون هیچ دلیلی پستمو استوری کرده اونوقت توی پی وی گفته خوشحال میشیم پیجمو فالو کنید یک عالمه گیف های ارادت و تشکر و شب خوش و یک عالمه گیف که اصلا ربطی به حرف نداشته فرستاده .

میتونید بگید از این رفتار چه می‌فهمید 

کاربر آقا

خانم بودن یا اقا؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم خانومه ( از محتوای پیجش میگم )چون معلوم نیست نه از پروفش نه از آیدی

شاید کراش زده روتون

بلاک کنید

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فکر کنم خانومه ( از محتوای پیجش میگم )چون معلوم نیست نه از پروفش نه از آیدی

شما باید محتوای پیجتونو. 

و هر چیزی ک ب پیجتون ربط داره رو در نظر بگیرید

مثلا باید در نظر بگیرید فالو کردن این خانم یا اقا برای پیجتون مفیده ؟جذب داره؟تعامل انجام میشه ؟

من نمیدونم البته پیجتون مرتبط با چ موضوعیع

اما اگ محتوای مفیدی دارید باید در نظر بگیرید

وگرنه روزانه از این مدل پیاما زیاده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

شما باید محتوای پیجتونو. و هر چیزی ک ب پیجتون ربط داره رو در نظر بگیریدمثلا باید در نظر بگیرید فالو ...

می‌دونم چی میگید 

آخه اصلا اینجوری درخواست تب شات نمیکنن 

اصلاً بهم نگفت من خودم دیدیم

کاربر آقا
آخه کراشم غیر منطقیه😂😂من نصف صورتمو شال پوشونده 😂😂

همیشه تو همین وضعیت هستین؟ شاید همکاری، آشنایی کسیه ای دی اینستاتونو داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️