2777
2789
عنوان

تغییر رشته از انسانی به تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 26 پست
میشه از رشته تجربی و سختیاش بگی از الان بخونم شهریور قبول میشم؟

ببین زمین داره که خوب ضریبش صفر و یکه

زیست گیاهی جانوری و ژنتیک داره که خود ژنتیکش رو اعصابه و سوالای کنکورش فکر کنم سه تا میاد

شیمی قسمت هاییش سخته

فیزیک داره

هندسه یک داره

شیمی و فیزیکش هم آنچنان مشکلی نداره

برو همین فردا سوالای امتحان نهاییش رو بخر کتاب های درسیش هم بخر یکی دوروز روش کار کن بعدش تصمیم بگیر

من یه غلطی کردم کلاس هفتم گفتم میرم انسانی دیگه خانواده گیر داد برو انسانییی اصلا نزاشتن چیزی بگماول ...

هدفت چیه؟ چی میخوای؟ اول اینو مشخص کن.

ببین چجوری میشه تغییر رشته داد.

حالا دو تا حرف هم میخوری اشکال نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد من میدونستم که موفق میشم تو تجربی هم برا همین پشمیمونم

دقیقا منم اینده خودمو تو تجربی میبینم کلا انسانی و بی هدف دارم میخونم خیلی از شاخه های تجربی هستن که بهش علاقه دارم واقعااا

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

منظورم یازدهم تجربی بود واسه سال بعد

ببین بزن گوگل ویدیو فصل ۶ زیست یازدهم

ویدیشو کامل ببین

بعد یه دور مرور کن

یه نمونه سوال ازش حل کن

اگه بالای ۱۴ شدی بیا تجربی

این دیگ سخت ترین فصل زیسته سه ساله

از پس این بر بیای از پس کل تجربی بر میای

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
ببین زمین داره که خوب ضریبش صفر و یکهزیست گیاهی جانوری و ژنتیک داره که خود ژنتیکش رو اعصابه و سوالای ...

ممنونم♥ 

دعا کن تصمیم درست و بگیرم پیش خانواده شرمنده نشم

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

هدفت چیه؟ چی میخوای؟ اول اینو مشخص کن.ببین چجوری میشه تغییر رشته داد.حالا دو تا حرف هم میخوری اشکال ...

من مامایی  زنان زایمان  امیدوارم درست گفته باشم دوست دارم 😁 

ببین بزن گوگل ویدیو فصل ۶ زیست یازدهمویدیشو کامل ببینبعد یه دور مرور کنیه نمونه سوال ازش حل کناگه با ...

ممنوون ♥

میشه از رشته تجربی و سختیاش بگی از الان بخونم شهریور قبول میشم؟

تو متفاوت از بقیه ای یکی ممکنه ریاضی براش سخت باشه برای تو نباشه.

به منم میگفتن درس ریاضی سخته و فلان روم تاثیر داشت و از ترسش نمیخوندم شب امتحان جوگیر میشدم میخوندم نمره ام بد نمیشد.

ولی الان که دارم دوباره کتابا رو میخونم میبینم من سختش گرفته بودم و الان میبینم ریاضی استادم توش.

به حرف بقیه نرو و نترس

هنوز وقت داری میتونی ی نگاه به کتابا بندازی ببینی چجوریه

ولی برای هدفت بجنگ.

حالا من هر رشته ای در بیارم‌این دو تا رو نمیرم😅بخاطر فوبیامه.برو تو کارش موفق باشی

ممنون عزیزم همچنین ♥

ممنون عزیزم همچنین ♥

خواهش 

سختی تجربی اینکه درس های تخصصی تجربی هم حفظیات دارن هم حل کردنی ان مثل شیمی 

در صورتی که ریاضی حل کردنیه و انسانی حفظیاته

ولی به نظرم همین آسونش میکنه