2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم کاملا مناسبه. من ترشی و مربا و میوه سبزیجات هم برای ۱۰ روز الی دو هفته و خیلی چیزای دیگه جا می دم. ضمن اینکه هر چی فوت بالاتر میره عمقش بیشتر میشه. الان مال من کلی از باکسش و کابینتای دیگه زده بیرون که دوست ندارم

نخری هااینقدر بزرگ و بی ریخته کل فضا آشپزخونه را میگیرهتا وسط آشپزخونه میاد اصلا دستت به ته یخچال نم ...

عادت می کنه اگه آشپزخونش خیلی کوچیک نباشه. چون بعدا ممکنه حس کنه ۲۸ فوت کمه. وگرنه ۲۸ فوت بیرون زدگیش خب کمتره 

خوبه

بزرگه

من همين سايز دارم خيلى راضى ام

خونه خودمه و جاشو ى جورى گذاشتم كه اصلا بيرون نزده 

وگرنه كه ديدم حرف كاربرا درسته و از كابينت خيلى مى زنه جلو كه براى ما الحمدلله رفع شده 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
ببین یخچال های ساید از نظر عرض همه اندازه هم هستن فقط عمقشون فرق داره ۳۲ خیلی عمقش زیاده

درسته به نظرم ۳۰ فوت خوبه که اونم اکثر برند ها ۳۰ فوت ندارن. مثلا اسنوا داره .۳۰ فوت عمقش ۸۲ سانته .۳۲ فوت ۸۶ یا ۸۸ و ۳۵ که دیگه ۹۴ و به درد فضاهای بزرگ و خاص می خوره که عمق کابینتا و باکسا زیاد بوده باشه از اول