2777
2789

احساس بدی دارم 

انگار از تمام دنیا عقبم 

احساس تنهایی وپوچی حسرت زندگیه آدمای اطرافمودمیخورم 

دیگه واقعا از این دنیا وادماش خسته شدم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین شرایط تو رو دارم دلیلش هم شرایط اقتصادیه تلاش بی نهایت و نرسیدن خستگی زیاد ونا امیدی دلیلش اینا هست نمیشه خوشحال باشی چون هیچی سر جای خودش نیست منم حالم خیلی بده خسته شدم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

میدونی چرا؟ 

چون الان دقیقا به خدا نیاز داری

برو سمتش، مطمئنم حالت خوب میشه

قلب انسان و فطرت انسان جوریه که به هررر چیزی که بخواد برسه آخر آخرش اروم قرار نداره و دنبال چیز دیگه ای هست

اون چیزی که تو الان دنبالشی خدا هست چون وجودت باهاش به آرامش میرسه💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

میدونی چرا؟ چون الان دقیقا به خدا نیاز داریبرو سمتش، مطمئنم حالت خوب میشهقلب انسان و فطرت انسان جوری ...

چقدر حرفهات آرامش بخش بود 😍لطفا با دل مهربونت برام دعا کن حالم خوب بشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چقدر حرفهات آرامش بخش بود 😍لطفا با دل مهربونت برام دعا کن حالم خوب بشه

🥲💚

چشم عزیزم حتما 

ان شالله عاقبت بخیر بشی💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

💌نامه ی بقره/بند۲۹

"هُو الذی خَلَقَ لَکُم ما فی الارضِ جمیعاً"

ازخالق آسمانے به بنده زمینے😍🌱

بنده ی من تا الان به این فکر کردی که دنیا رو برای تو آفریدم تو رو برای خودم!؟

دنیا رو مثل یه اسباب بازی ساختم که ازش خسته بشی و برگردی به سمت خودم اما تو غرق دربازی شدی و من رو فراموش کردی،هنوزم دیر نیست برگرد من همیشه منتظرتم

💌نامه ی بقره/بند۲۹"هُو الذی خَلَقَ لَکُم ما فی الارضِ جمیعاً"ازخالق آسمانے به بنده زمینے😍🌱بنده ی ...

اتفاقاً چند وقته خیلی به خدا نزدیکم ولی خوب بازم اینجوریم تا نصف شب گریه میکنم حوصله ندارم هیچی

💌نامه ی بقره/بند۲۹"هُو الذی خَلَقَ لَکُم ما فی الارضِ جمیعاً"ازخالق آسمانے به بنده زمینے😍🌱بنده ی ...

اتفاقاً چند وقته خیلی به خدا نزدیکم ولی خوب بازم اینجوریم تا نصف شب گریه میکنم حوصله ندارم هیچی

هرچقدر نزدیک باشی نهایت نداره

ادامه بده