2777
2789
عنوان

راز یه ماکارانی خوشمزه بهم بگین❤️

135 بازدید | 15 پست

هر ترفند که ماکارانی رو خوشمزه تر می‌کنه بهم بگین پاشم درست کنم😁❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فلفل دلمه و قارچ به مواد بزن ، بنظرومن با سویا خوشمزه نیس اما اگر سویا دویت داری بزن فقط سویا رو خوب سرخ کن و پیاز هم بهش بزن ، 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

توش ذرت و کالباس نگینی بزن یا نخود فرنگی و کالباس

اخر که پختت روش یکم پنیر پیتزا بریز در قابلمه رو بزار  این یه شاهکاره😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

آویشن

رب حسابی ک خوب سرخ بشه

از آبی ک دارن ماکارونیا توش میجوشن بریز تو سسش ک گوشتا بپزن

ی کمی هم ب موادش سس کچاپ بزن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

موادسست رو باماکارونی مخلوط کن بعدبزار دم بکشخ،به جای سیب زمینی ورقی،میتونی ازسیب زمینی رنده شده واسه تهدیگ استفاده کنی،یه کم اویسن به موادسست بزن،وقتی سست اماده شد،یه کوچلواب بریز تامواد به خوردهم برن رنگش هم قشنگترمیشه،یه کم پودرزیره بزن به موادت

پیاز فراوون البته من میکس یا رنده می کنمادویه هم بریزکاری آویشن پودر سیر خود سیر پودر گشنیز رب و فلف ...

بعد ماکارونی رو که تو آب و زردچوبه و نمک ریختم یه دوسه تا ملاقه از اون آبه قبل از آبکش ماکارونی می ریزم تو مایه ماکارونی

داخل آب زردچوبه بریز ماکارونی خوش رنگ میشه

ادویه هم اگه به جای نمک عصاره گوشت یا مرغ بزنی خوشمزه تر میشه، ادویه هم آویشن و کمی پودر سیر و زردچوبه

اگه سویا میزنی روغن کافی بریز چون سویا روغن جذب می‌کنه

ماکارونی روغنش کم باشه خیلی جالب نمیشه

من هر سری یه مدل مواد درست میکنم

سویا و فلفل دلمه و قارچ

گوشت چرخ‌کرده و قارچ

مرغ نگینی با قارچ یا مرغ بل سیب زمینی

گاهی هم با سویا ذرت مکزیکی میریزم