2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام

75 بازدید | 9 پست

هر وقت می خوام یه کاری رو شروع کنم ، اینقدر سنگ می افته جلو پام که ولش می کنم 

وقتی یه خواسته ای دارم از خدا ، نمی ده و من نمی دونم حکمتش چیه 

وقتی دنبال کسی می گردم یکم عقده دل پیشش باز کنم سرکوفتم می زنن 

هیچ کس خوب منو نمی خواد چون بچه آخرم باید اول بزارم بچه های بزرگتر موفق بشن 

اگر من موفق بشم و اونا درجا بزنن منم باید خودم رو هم سطح اونا کنم 

نمی دونم هر بند این تاپیک از یه درده که دیگه نمی تونم ادا کنم ،ار همه چیز و همه کس خسته ام 

خسته ام از نقاب گذاشتن از ماسک خوشحالی گذاشتن از تظاهر به خوب بودن خیلی خسته ام 

کاش می خوابیدم و دیگه بیدار نمی شدم

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
چقدر موج منفی

خدا رو بابت داشتن خانواده و سلامتی شاکرم 

ولی هیچ چیز مثبتی در رابطه با من وجود نداره که بخوام مثبت باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهممت عزیزم اما باید ادامه بدید یعنی مجبوریم که ادامه بدیم 

روزی پنج دقیقه تو یادداشت گوشیت با امام زمان حرف بزن اولش سخته ارتباط شاید یه ذره سخت باشه اما به جای گفتن درددلت اینجا تو نوت گوشی برای ایشون بنویس دردودل کن بهتره تا آدم های اینجا که سرکوفت میزنند❤️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
میفهممت عزیزم اما باید ادامه بدید یعنی مجبوریم که ادامه بدیم روزی پنج دقیقه تو یادداشت گوشیت با امام ...

مرسی عزیزم 

امام زمان قربونشون برم سرش شلوغه من رو نمی بینه 

با اینکه ناجی من هستن اما الان دیگه بدادم نمی رسن 

مرسی عزیزم امام زمان قربونشون برم سرش شلوغه من رو نمی بینه با اینکه ناجی من هستن اما الان دیگه بدادم ...

منم میگفتم نمیتونم حرف بزنم اما شد راستی زیارت عاشورا  با صد لعن و صدسلام خیلی جوابه امتحان کن

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
منم میگفتم نمیتونم حرف بزنم اما شد راستی زیارت عاشورا با صد لعن و صدسلام خیلی جوابه امتحان کن

مرسی عزیزم 

من قبلا خیلی با امام زمان حرف می زدم و خیلی کمکم هم کرده ناشکری و نا سپاسی نمی کنم 

به گفته شما باز هم براش نامه نوشتم و الان حالم بهتره و از خداهم به خاطر گله هام استغفار کردم 

حتما این که می گید رو هم انجام می دم 

انشاالله راه های زندگیت شما و من باز بشه به حق زیارت عاشورا