2777
2789
عنوان

وای کیا دستشوییشون توحیاطه🤔😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی بگم که حمام هم تو حیاطه یعنی نصف شبا خودمو فحش میدم میرم حمام

مادربزرگ من خونه قبلیش حمامش ته زیرزمین بود.یه بلایی سرم اومد که خونه خودمم تنها باشم حمام نمیرم

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
به سلامتی عزیزم خونه تون مبارک باشه بخاری برقی خیلی خوبه برا دستشویی ولی پدر قبضو درمیاره

مرسي عزيزم♥️♥️♥️♥️

اوهوم ولي خيلي سرد ميشه

تازه پشتشم يه اتاق خوابه اونجا كه سردخونه اس😐

درشو هميشه ميبندم

همسرم ميگه بيا براي اين اتاق بخاري بزاريم دستشويبم گرم ميشه

ولي من ميگم دكوراسيون اتاق ميريزه بهم😂😂😁

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خونه مامان منم همینه باورکن ابش خیلی یخه..بعضی وقتا ......بی حس میشه ازسرما😂😂😂😂

تابستونا هم خو داغ میشه.یه سری تابستون تو فکر بودم ابو باز کردم سوختم وای یادم میاد چیکشیدم دق میکنم تا نیم ساعت تو دسشویی بالا پایین میپریدم.😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
مرسي عزيزم♥️♥️♥️♥️ اوهوم ولي خيلي سرد ميشه تازه پشتشم يه اتاق خوابه اونجا كه سردخونه اس😐 درشو ...

بهترازاینه که سرمابخوریم..زمستونم که اخراشه دیگه

خدایا یهویی شکرت😍😍
تابستونا هم خو داغ میشه.یه سری تابستون تو فکر بودم ابو باز کردم سوختم وای یادم میاد چیکشیدم دق میکنم ...

فاز اینا که میرن آب داغو باز میکنن چیه واقعا.خب اون بدبخت بعدی چه بلایی سرش میاد😁😂

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
مادربزرگ من خونه قبلیش حمامش ته زیرزمین بود.یه بلایی سرم اومد که خونه خودمم تنها باشم حمام نمیرم

وای جان خودت تعریف نکن من میترسم

یا بگو اول من از تاپیک برم بعد تعریف کن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز