2777
2789
عنوان

وای کیا دستشوییشون توحیاطه🤔😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتانمیشه مجبورییی بری😂

وای نگو .که وقتی میرم خونه مامانم .فقط دسشویی رفتنش عذابم میدع😅

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
😂

بعضي اوقات به همسرم ميگم بيا يه بخاري برقي بخريم براي دستشويي

اين زندگي نشد كه😭😭😭😣

اولين زمستونه تو خونمونيم♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ن بابا ....انقدابش یخ بود همونجوری مونده بودم باور کن منجمد

اونش هیچی اینقدر یخ میزنی که تاصبح صدبار دیگم باید بری.من قشنگ محاسبه کردم اگر تا صبح خودتو نگه داری سنگین تری😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
وای نگو .که وقتی میرم خونه مامانم .فقط دسشویی رفتنش عذابم میدع😅

خونه مامان منم همینه باورکن ابش خیلی یخه..بعضی وقتا ......بی حس میشه ازسرما😂😂😂😂

خدایا یهویی شکرت😍😍
حالا بگید من برام یا نه

نرو 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
بعضي اوقات به همسرم ميگم بيا يه بخاري برقي بخريم براي دستشويي اين زندگي نشد كه😭😭😭😣 اولين زمستو ...

به سلامتی عزیزم خونه تون مبارک باشه

بخاری برقی خیلی خوبه برا دستشویی ولی پدر قبضو درمیاره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز