2777
2789
عنوان

وای کیا دستشوییشون توحیاطه🤔😆

1893 بازدید | 99 پست

الان خونه مامانم هستم دستشوییشون توحیاط اشتباه کردم رفتم دستشویی وووووی تمام موهای بدنم یخ زد بدبختی اب گرمم نداره توپنج دقیقه به حالت نیم خیزمونده بودم😂😂😂😂😂😂

خدایا یهویی شکرت😍😍

خونه مامان منم دسشوییشون توحیاط.حاضرم شبا خودمو خیس کنم ولی نرم..یا میمونم پشت در هی درو باز میکنم میگم برم نرم😅کلا هم میترسم شب برم دسشویی

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما البته تو خونه هم هست زمستونا دست به اب  تو خونه میرم😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

خونه مادربزرگ همسرم توالت تو حیاطه

همسرم از بطری استفاده میکرد نصفه شب

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

دستشوييمون خونه اس ولي يخه يخ

پليور ميپوشم ميرم 😣😣

عاشق دستشويي مامانمينام اصلا دلم نميخواد خونمون دستشويي برم😣😣

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خونه مادربزرگ همسرم توالت تو حیاطه همسرم از بطری استفاده میکرد نصفه شب

اون مسیری که ازتوحیاط میخوام برم توخونه که نگو لرررررررررز تو تمام وجودم میره

خدایا یهویی شکرت😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز