2777
2789
عنوان

وای کیا دستشوییشون توحیاطه🤔😆

1893 بازدید | 99 پست

الان خونه مامانم هستم دستشوییشون توحیاط اشتباه کردم رفتم دستشویی وووووی تمام موهای بدنم یخ زد بدبختی اب گرمم نداره توپنج دقیقه به حالت نیم خیزمونده بودم😂😂😂😂😂😂

خدایا یهویی شکرت😍😍

خونه مامان منم دسشوییشون توحیاط.حاضرم شبا خودمو خیس کنم ولی نرم..یا میمونم پشت در هی درو باز میکنم میگم برم نرم😅کلا هم میترسم شب برم دسشویی

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما البته تو خونه هم هست زمستونا دست به اب  تو خونه میرم😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

خونه مادربزرگ همسرم توالت تو حیاطه

همسرم از بطری استفاده میکرد نصفه شب

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

دستشوييمون خونه اس ولي يخه يخ

پليور ميپوشم ميرم 😣😣

عاشق دستشويي مامانمينام اصلا دلم نميخواد خونمون دستشويي برم😣😣

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خونه مادربزرگ همسرم توالت تو حیاطه همسرم از بطری استفاده میکرد نصفه شب

اون مسیری که ازتوحیاط میخوام برم توخونه که نگو لرررررررررز تو تمام وجودم میره

خدایا یهویی شکرت😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز