2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به زبان ترکی

133 بازدید | 15 پست

سلام وقت بخیر خسته نباشید ببخشید مزاحم میشم 

کسایی که توی زبان ترکی سر رشته دارن پاسخ بدن ممنون میشم.

حقیقتش من تورک نیستم و چون به زبان ترکی علاقه دارم به تازگی شروع به یادگیری زبان ترکی استانبولی کردم .

حال سوالم اینه باتوجه به اینکه کشورهای آسیای میانه مثل ازبکستان و قزاقستان هم زبانشون ترکی هست بنده خیلی علاقه دارم با اون کشورها هم در ارتباط باشم و  مسافرت که رفتم بتونم با مردمش صحبت کنم.

حالا میخواستم بدونم با یادگیری ترکی استانبولی تا چند درصد توی ازبکستان و قزاقستان میتونم ارتباط بگیرم و با مردمش صحبت کنم؟

حقيقتش میدونم تفاوت داره گویش اونا با گویش استانبولی ولی خب چون برای زبان این دو کشور منبع آموزشی درست حسابی نیست و میگن باید بری روسی یاد بگیری چون خیلی از مردمان این دو کشور روسی هم بلدن منتها من چون تمایل آنچنانی به يادگيري روسی نداشتم و علاقم توی ترکی بود میخواستم بدونم کسی تجربه داشته که با ترکی استانبولی تا چه حدی میشه با مردم این دو کشور ارتباط گرفت؟

اگر ترکی آذربایجانی رو هم یاد بگیرم چه طور؟

تا چند درصد میشه؟

کسی اگر میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم سپاسگزارم از لطفتون 🌹 🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختانه اپلیکیشن های مترجم مشکل شما رو به راحتی حل میکنن

نیازی به یادگیری زبانهای دیگه نیست

عمون تورکی استانبولی رو یادبکیرید 

در باقی موارد هم از  مترجم کمک میگیرید 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

[QUOTE=374929990] شما چند درصد میفهمی زبانشون رو؟ /QUOTE]

چنددرصد شو نمیدونم ولی اینوبدون من که خودم ترکم کامل متوجه نمیشم کلماتی که باما مشترکه رو راحت میشه فهمید ولی بعضی کلماتشونو نه .واینکه نوع حرف زدنشون باترکای آذربایجان وترکیه متفاوته .

هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو