2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کانتور انجام دادم نسبت به شید قشنگ تره اصلاح خط لب داره پر رنگ تره و ماندگاری بیشتری داره به نظرم ...

میترسم انجام بدم مشکلی پیش بیاد زشت بشه پشیمون بشم

میترسم انجام بدم مشکلی پیش بیاد زشت بشه پشیمون بشم

خب باید بررسی کنی پیش کسی برو که کارش رو دیده باشه نه اینکه عکس نشونت بده ها نه مثلا دوستی آشنایی پیشش انجام داده باشه 

بعدم آن چنان پشیمونی ندارع شیدینگ کلا طبیعی هست خیلی معلوم نمیشه برو انجام بده خوشت نیومد دیگه ترمیم نرو چند ماه بعدش خود به خود پاک میشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چه فرقی یا شیدینگ داره

ماندگاری بیشتری داره اصلاح خط لب انجام میشه 

اگه هم بخوای میتونی لب رو‌حجیم تر کنی که من نخواستم 

تراکم رنگ در کانتور بیشتره شیدینگ خیلی طبیعیه فقط رنگ کمی  میگیره لی ولی کانتور دقیقا مثل اینه که رژ پررنگ زدی هزینه اش هم بیشتره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

یعنی اصلا دیگه رژ نمیزنیایم دو سه بار رو چند ماه چند ماه ترمیم کردی

نه دیگه رز نمی‌زنم ولی برق لب میزنم 

بار اول یه ماه فاصله بود 

بار دوم ترمیم هم فک کنم حدودا ۲/۳ ماهی فاصله داشت 

صبر کن عکس میزارم رنگش ببین