2777
2789
عنوان

درد و دل 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست
اخه ببین توضیح دادم برا اون دوستمون، پدرشوهرم خیلی کثیف کاره، نباشم زندگیمو به گند میکشه

ای بابا ینی چن ساعت نمیتونی تنهاشون بزاری؟ هیلی سخته که 😧😧😧

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شوهرت کمک بگیربهش کار بسپار.یعنی چی

ببین حالا عروسی رفتن یا نرفتن خیلی برام مهم نیست، مهم اینه که هر وقت تعطیلی میشه من درگیرم، دوست ندارم بد عنق و بد اخلاق باشم ولی هر وقت میان بداخلاقم، از چندروز قبل اومدن تا چندرور بعد اومدنشون زندگی ندارم، نمیدونم چیکارکنم

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
چه وحشتناک شرایطتت !

واقعا!،با اینکه شوهرم خیلب خوبه اما واقعا خسته شدم از این وضعیت، از الان دارم به عید نکبتباری که در انتظارمه فکرمیکنم

ببین حالا عروسی رفتن یا نرفتن خیلی برام مهم نیست، مهم اینه که هر وقت تعطیلی میشه من درگیرم، دوست ندا ...

حالا عروسی رو که نمیشه کاریش کرد میان دیگه 

ولی تعطیلی های دیگه شما یه برنامه ای بریز خونه نباش برین بیرون با مامانت اینا هماهنگ کن بیرون شهری جایی

اینجوری سعی کن کلا تعطیلات خودتون برید اونجا یا برنامه ریزی کن برو جای دیگه اونا نیان . منم دم عید خانواده همسرم میان پارسال ما اونجا بودیم نشد جای برم حالا اونا میان دوباره جایی نمیتونم برم مجبورم عید دیدنیا رو بزارم بعد رفتشون . دلم نمیخواد باهاشون مهمونی برم 

اینجوری سعی کن کلا تعطیلات خودتون برید اونجا یا برنامه ریزی کن برو جای دیگه اونا نیان . منم دم عید خ ...

مثلا امسالو مطمینم خودشون از چندروز قبل عید که عروسیه میان و احتمالا هم هستن چندروزم

حالا عروسی رو که نمیشه کاریش کرد میان دیگه  ولی تعطیلی های دیگه شما یه برنامه ای بریز خونه نبا ...

نمیشههههه😭😭

مامانم میشه فامیلش، زنگ میزنن میگن کجایین؟ کلا هیچ راهی به نظرم نمیرسه برا دک کردنشون

حالا عروسی رو که نمیشه کاریش کرد میان دیگه  ولی تعطیلی های دیگه شما یه برنامه ای بریز خونه نبا ...

با اینکه شوهرم خیلی خوبه اما بعضی وقتا از ازدواجم پشیمون میشم

با اینکه شوهرم خیلی خوبه اما بعضی وقتا از ازدواجم پشیمون میشم

منم ازدواج فامیلی کردم. دیگه متاسفانه این چیزا هست بی خیال😉😉😉

یه موقع های شوهرمو دوست ندارم..از هیکلش بدم میاد..بعد از ازدواجمون خیلی شکمش بزرگ شده اصلا هم به خودش نمیرسه صلا اهمیت نمیده..از رفتارش از طرز حرف زدنش..گاهی متنفر میشم ازش..چیکار باید بکنم..البته وقتی دوسم داره و رفتارش خوبه همین ظاهرش برام عادی میشه ولی خیلی بی توجهی میکنه بهم..حتی خودم دیگه دارم انگیزمو از دست میدم که به خودم برسم..دارم از کارهای خونه متنفر میشم..کلا فکر میکنم دارم افسرده میشم..حتی به شوهرم گفتم ولی اصلا اهمیت نمیده