2777
2789
عنوان

قانون جذب

99 بازدید | 8 پست

من دلم نمیخواد قبول داشته باشم قانونه جذبو چون قبلا که قبول داشتم اذیت تر بودم افکاره منفی به این رجوع کرده بودن و از قصد هی یه فکره منفی میکردن بعد منو میترسوندن که الان اتفاق میوفته چون قانون جذب میگه و تو فکر کردی و الان همه چیز بد میشه چون تو فک کردی پس حالت بد میشه و این اتفاق میوفته و حتی میمیری من حتی سعی کردم مثبتش کنم شاید زبانی مثبت میگفتم ولی اخرش فکره همون منفی بود و تاثیره خودشو میذاشت و هرچی سعی داشتم از بین ببرمش بدتر مقابله میکرد برای همین من ترجیح دادم قبول نداشته باشم و الان زندگیم خیلی بهتر شده و حالمم بهتر شد چون باور ندارم هر فکری میکنم اتفاق میوفته و واقعا هم اینطوری نیست نصفش اغراق فقط و چون به نظرم قانون جذب رو اغراق آمیز کردن و به ما گفتن رو من که بیشتر اثره منفی داشت، نمیدونم کسی تا حالا اینو تجربه کرده یا نه.

به نظرم که بهتره افکاره منفیو قبول بکنی نه هر فکره منفی ولی پذیرش احساسات و فکره منفی بهتر از اینکه همش فرار بکنی چون بدتر میشه هر چی فرار بکنی من که خودم به شخصه همچین تجربه ای داشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان