2777
2789
عنوان

قیمت بلیط تله کابین توچال چنده؟؟

5530 بازدید | 13 پست

سلام خانما . کسی تازگیا توچال رفته؟ من تا حالا نرفتم و تصمیم داریم اگه قیمتش مناسب باشه یه سر بریم . میخوام ببینم کسی تازگیا رفته و قیمت بلیط تله کابینش رو میدونه

😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند سال پیش رفتم.سه تا ایستگاه نگه میداره.بالاها برا اسکی خوبه.اگر تفریحی میخواهی بری همون ایستگاه اول خوبه.ارزونترم هس 

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
تله سی یژ چی هستش عزیزم

تله استیژ منظورشونه

مثل یه تاپ محافظ شدس

اتاقک نیست

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
تعریفش رو درست گفتی عزیزم ولی اسمش همون تله سی یژه

من پیست ابعلی سوار شدم

تو بلیط تله استیژ نوشته بود

حالا دیگه نمیدوووونم😁

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

عزیزمخودش سایت داره به اسم توچال بزنی میاره قبمتهاش هست کلی از تخفیفان بگیر مناسبتره تا ایستگاه ۵ برو رستوران و کافی شاپ هم اکن بالا داره.تا توچال میری سورتمه زیپ لاین و تیراندازی هم میتونی بری همشو تخفیفان قیمت مناسب داره