2777
2789
عنوان

آقا پلیسه😐😂

147 بازدید | 9 پست

رفته بودیم پارک یه پسره اومد قد بلند هیکلی چهارشونه اصلا نگم برات یه بیسیمم تو دستش بود داشت گزارش میداد بعد دخترا با سر وضع ناجوری اومده بودن بیرون با حرص داشت نگاشون میکرد 

یه استایل جذابیی هم داشت خلاصه از کنار ما رد شد یکم دور تر از ما ایستاد 

من یهو خیلی آروم به مامانم گفتم مامان چقدر خوشگلههه یارووو ببینش  خاک بر سر احمقم کننن کاش نمیگفتم یارو شنید یه لبخندی زد آب شدم از خجالت خلاصه به مامانم گفتم فقط بلند شو رفتیم یکم بالاتر نشستیم دیدم داره پشت سرمون میاد ترسیدم گفتم الان گشت گزارش بده بیاد ببرم😂  خلاصه اومد و یهو غیب شد رفتیم نشستیم دیدم یه ماشینی رو به رو پارک کرده سه ساعت اقاهه بیرون نمیاد من بیخیالش شدم گفتم به من چه یهو دیدم نه جدی نمیره نگاه کردم تا خود یارو هست هی چشش به ما بود😐😐 این پلیسا هم جذابن هم عجیب غریب آدم میترسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😁

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه دفعه یه پلیس لب دریا خیره نگام کرد منم نگاش کردم از رو نرفت پنج دقیقه این زل زدنه ادامه پیدا کرد ...

😂😂😂 من از پلیسا خیلی خوشم میادا خیلیی فکر کن رد میشم سلام میکنم بعد فکر میکنن اسکلی چیزی هستم