2777
2789

همه؟؟ تو تو زندگی بقیه هستی؟ 

با این وضع مملکت همه اینجورین فقط شما نیستی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کار کن.مگو چیست کار😄

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

والا ما که نه خودمون نه فک فامیلامون پولدار نیستن نمیدونم چرا هرچی بدبخته دور هم چمع شدیم😂

شایذ برا اینکه با غریبه وصلت نداریم و بیشتر فامیلیه ازدواجامون

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

والا ما که نه خودمون نه فک فامیلامون پولدار نیستن نمیدونم چرا هرچی بدبخته دور هم چمع شدیم😂شایذ برا ...

اگه قرار باش همینجوری بی پول بگذرونم همون بهتر که بمیرم راحت شم کم دق بخورم 

اگه قرار باش همینجوری بی پول بگذرونم همون بهتر که بمیرم راحت شم کم دق بخورم

ای بابا خواهر بیخیال دیگه الان پولدارا هم موندن تو این وضعیت اقتصادی تو ایران بی پول و پولدار خیلی تفاوت نداره در هرصورت جای پیشرفتی نیس

یارو حداقل پول جورابی داره من اونشم ندارم

منم بخدا باردارم و مجبورم به خرید چون هیچکدوم از لباسام تنم نمیره حالا فردا قراره برم ولی شوهرم تازه کارشو عوض کرده خیلی دسش تنگه نمیدونم چقدر میتونه بهم پول بده